Heras introduceert Saros slagboom

Heras voegt met de slagboom Saros een nieuw product toe aan haar portfolio op het gebied van terreinbeveiliging. Deze betaalbare en veilige slagboom, ontworpen en geproduceerd in de eigen fabriek in Oirschot, is direct leverbaar.

Saros is bestand tegen zware weersomstandigheden. Uitvoerig testen wees uit dat het model van 4 meter zelfs met de slagboom omhoog windkracht 3 weerstaat.

Saros is geschikt voor terreinen met gecontroleerde toegang, zoals bij de ingang van parkeer- en bedrijventerreinen. De slagboom voldoet aan de hoogste standaard op het gebied van veiligheid en functionaliteit. Saros is bovendien volop verkrijgbaar, ondanks de wereldwijde leverproblemen in de sector.

Zware stormwinden

Product manager Jonathan Broughton van Heras: “Saros is bestand tegen zware weersomstandigheden. Uitvoerig testen wees uit dat het model van 4 meter zelfs met de slagboom omhoog windkracht 3 weerstaat. Dat zijn zware stormwinden van meer dan 70 kilometer per uur. Het model van 6 meter is bestand tegen windkracht 2, een storm met windsnelheden tot 60 kilometer per uur. Hiermee is de slagboom geschikt voor locaties in het binnenland maar ook aan de kust.”

Betaalbaar en verkrijgbaar

Heras ontwierp de Saros voor een maximale gebruiksvriendelijkheid. Dit blijkt uit de plug-and-play-aansluiting op bestaande toegangscontrolesystemen en de betrouwbare werking op zowel korte als lange termijn. Het is daarmee een ideale slagboom voor de ingang van drukke parkeer- of bedrijventerreinen, maar gaat ook lang mee in rustigere omstandigheden.
Het product is ontwikkeld in Heras’ eigen afdeling Product en Ontwikkeling. Door deze in-house-oplossing kan Saros heel betaalbaar aangeboden worden. Door Heras’ betrouwbare leverketen is de slagboom bovendien nog volop leverbaar, in alle standaardmaten van 3 tot 6 meter en met meerdere beschikbare opties, zoals op de arm gemonteerde ledverlichting en een vaste vangpaal.

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

Heras wint aanbesteding Gasunie

27-05 Binnen dit partnerschap levert en onderhoudt Heras de beveiligingsoplossingen van de 35 belangrijkste Gasunie-locaties…

Bedrijf en Economie

Heras neemt Duitse BA-KRO over

13-05 BA-KRO is gespecialiseerd in terreinbeveiliging en implementeert complexe beveiligingssystemen op hoogbeveiligde locaties zoals industriële…

Toeleveren

Heras presenteert nieuwe schuifpoort

30-10 De Condor is volgens Heras bijvoorbeeld een ideale oplossing voor MKB-bedrijven. De schuifpoort bevindt…

Toeleveren

Nieuwbouw Heras krijgt geautomatiseerde laser- en laslijn

25-08 De fabriek in Oirschot is de belangrijkste productiefaciliteit van Heras, waarmee de volledige Europese…

Toeleveren

Heras neemt Deense hekwerk- en beveiligingsspecialist over

14-12 De Heras groep heeft de Deense perimeter protection specialist SER Hegn overgenomen. Heras is…

Uncategorized

Equistone neemt Heras over

05-09 Participatiemaatschappij Equistone Partners Europe heeft Heras overgenomen van CRH. Het managementteam van Heras verwerft…

Personeel en Opleiding

Veilig werken bij Heras

29-07 Heras, totaalleverancier in perimeter protection, is er met uiteenlopende maatregelen in geslaagd om de…

Werkplaatstechniek

Geluidsisolerend hekwerk

11-05 Heras breidt haar assortiment uit met een geluidsisolerend en -absorberend hekwerk. Deze Noise reducer…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV