Hét nieuwe ketenevent voor ondernemers in de maakindustrie

0

De eerste editie van Nederland Maakt vindt plaats op woensdag 2 oktober bij de Basiliek in Veenendaal. Het event verbindt organisaties en ondernemers uit de gehele keten van de Nederlandse maakindustrie. Verrassende sprekers laten de bezoekers met een nieuwe blik naar de eigen onderneming kijken op het gebied van mens, data en technologie.

Waar liggen nieuwe kansen? Hoe komen zij tot nieuwe oplossingen? Hoe kunnen ondernemers meer en slimmer samenwerken in de keten?  Voor deze eerste editie hebben NEVAT, FEDET, FPT-VIMAG, VNMI en FME ook voor het eerst de handen ineengeslagen.

Programma
Het programma, met diverse sprekers en interactieve elementen, krijgt steeds meer vorm.  Toekomstbestendigheid, inspiratie en motivatie staan centraal, maar geeft ondernemers ook praktische handvatten om de dagelijkse praktijk door een andere bril te bekijken. We lichten alvast een tipje van de sluier op.

  • Randall van Poelvoorde, ondernemer en technologie-expert, richt zich op de impact van technologie op banen en taken. Welk effect heeft technologie op keuzes voor personeel? Hoe kunnen bedrijven innoveren en medewerkers meenemen in deze ontwikkeling
  • TedEx spreker Frans Feldberg, hoogleraar Data Driven Business Innovation aan de Vrije Universiteit, legt uit hoe organisaties kansen kunnen benutten en waarde kunnen creëren met data. Wat zijn de mogelijkheden om bestaande business modellen te verbeteren en nieuwe  data-gedreven business modellen te ontwikkelen?
  • Tijdens het netwerkdiner laat trendwatcher Richard van Hooijdonk de elementen van de thema’s mens, data en technologie, samen komen in zijn keynote. Wat is de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen? En wat betekent dit voor de Nederlandse Maakindustrie?

Deelname
Bezoekers kunnen zich aanmelden via www.NLmaakt.nl. Deelname aan dit aansprekende evenement kost € 279,- (inclusief netwerkdiner). Leden van de organiserende partijen krijgen korting.