Hoenderdaal Fasteners ‘leverancier van het jaar’ van Zevij-Necomij

Zevij-Necomij, de inkooporganisatie voor de technische groothandel in de Benelux, hield begin juni haar jaarlijks relatiecongres NXT. Ruim 500 groothandels en toeleveranciers in bouw en industrie waren aanwezig in het Chassé Theater te Breda.

Hoenderdaal Fasteners kreeg de Leverancier van het Jaar 2024-award. Tweede van rechts algemeen directeur Bart Veldhuizen.

Het congres stond in het teken van het thema ‘kennisoverdracht in de keten’. Hiervoor waren spraakmakende sprekers uitgenodigd, zoals Mathijs Bouman, Job van den Berg en Klaas Dijkhoff.

Nieuwe directeur

Marc de Dobbelaere, na bijna 20 jaar vertrekkend Algemeen directeur bij Zevij-Necomij, presenteerde zijn opvolger Olaf de Boer en blikte terug op de groei en ontwikkeling in die periode. Hij onderstreepte daarbij de waarde van samenwerking en kennisoverdracht in de keten. Econoom en journalist Mathijs Bouman gaf een beschouwing van de huidige economische ontwikkelingen met een voorspelling naar volgend jaar. Job van den Berg, ervaren technologiekenner en data-expert, gaf de mogelijkheden aan van Artificial Intelligence voor de branche en wat de voordelen van AI kunnen zijn op het gebied van Duurzaamheid. Waarna Kelly Ruigrok van GSES de intensieve samenwerking met Zevij-Necomij op het gebied van duurzaamheid onderstreepte.

Marc de Dobbelaere (links), na bijna 20 jaar vertrekkend Algemeen directeur bij Zevij-Necomij, presenteerde zijn opvolger Olaf de Boer.

Marc de Dobbelaere (links), na bijna 20 jaar vertrekkend Algemeen directeur bij Zevij-Necomij, presenteerde zijn opvolger Olaf de Boer.

Leverancier van het jaar

Hoenderdaal Fasteners kreeg de Leverancier van het Jaar 2024-award uitgereikt door Marc de Dobbelaere. De vakjury gaf aan dat Hoenderdaal succesvol is met een positieve impact op mens, en milieu in combinatie met een uitstekende kennisoverdracht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bart Veldhuizen, algemeen directeur van Hoenderdaal Fasteners. De twee andere genomineerden waren Dulimex en Starmix (Equi Nederland). Het was de zesde keer dat de leverancier van het jaar-award werd uitgereikt. Eerdere winnaars waren Ami, Altrex, Bahco, Makita, Bostik en Breuer & Schmitz.

Oud politicus Klaas Dijkhoff liet zien hoe je strategieën ontwikkelt die zijn gebaseerd op gedragsanalyse om directies en teams te ondersteunen bij het nemen van betere beslissingen. Cabaretier Marcel Stevens sloot de dag af met een muzikale samenvatting van de dag, waarbij Marc de Dobbelaere in het zonnetje werd gezet.

 

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Olaf de Boer wordt algemeen directeur van Zevij-Necomij

03-01 Tijdens het event Zevij-Necomij NXT afgelopen zomer gaf huidig directeur Marc de Dobbelaere aan…

Toeleveren

Zevij-Necomij verwacht periode van grote veranderingen

05-06 In het Chassé theater in Breda voorspelde Marc de Dobbelaere, algemeen directeur Zevij-Necomij, een…

Bedrijf en Economie

Zevij-Necomij boekt omzetgroei van 16%

04-01 De autonome omzet steeg met 13%. Voor 3% was de stijging afkomstig van de…

Bedrijf en Economie

Makita ‘Leverancier van het jaar’ van Zevij-Necomij

17-07 Zevij-Necomij, de inkooporganisatie voor technische groothandel in Nederland, hield onlangs haar jaarlijks relatiecongres NXT.…

Bedrijf en Economie

Zevij-Necomij groeit fors in 2018

09-01 Inkooporganisatie voor de technische groothandel Zevij-Necomij heeft in 2018 een omzetstijging van 8,8 %…

Toeleveren

Technische groothandel Zevij-Necomij groeit met 20%

11-01 Inkooporganisatie voor de technische groothandel Zevij-Necomij heeft in 2017 een omzetstijging van 20 procent…

Bedrijf en Economie

Zevij-Necomij bereikt mijlpaal met 550 vestigingen

28-08 Door de overname van Hommo Koster met twee vestigingen door Schottert uit Dedemsvaart heeft…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV