Hoffmann Group ontvangt Preferred Supplier Award van Bosch

0

De Hoffmann Group, systeempartner voor kwaliteitsgereedschap, is op de vakbeurs AMB in Stuttgart door Robert Bosch onderscheiden met de ‘Preferred Supplier Award’. Hiermee behoort de Hoffmann Group wederom tot de voorkeursleveranciers op het gebied van ‘standaard-tools’ en wordt de onderneming vroegtijdig betrokken bij nieuwe samenwerkingsstrategieën.

Martin Reichenecker, directeur Verkoop en Marketing bij de Hoffmann Group, vertelt: “Met deze onderscheiding bevestigt Bosch opnieuw dat wij wereldwijd onze bekende kwaliteit, betrouwbaarheid en service bieden en voldoen aan de hoge eisen die een wereldconcern stelt aan de levering van kwaliteitsgereedschap en bedrijfsinrichting.“

“Een betrouwbare gereedschapslevering is voor ons een bedrijfskritische factor“, aldus Markus Langer, Lead Buyer voor mondiale inkoopprojecten bij Bosch. “Wij werken met de Hoffmann Group, omdat wij uit eigen ervaring weten dat wij met deze partner onze gereedschapslevering wereldwijd kunnen afdekken. Met haar mondiale aanwezigheid in meer dan 50 landen en vestigingen in China, Singapore, Maleisië, Mexico, India en de USA biedt de Hoffmann Group ons bovendien een eersteklas levering op locatie en een soepele samenwerking op lokaal niveau.“

De Hoffmann Group en Robert Bosch kennen een jarenlange samenwerking waarbij de Preferred Supplier Award al meerdere keren aan de Hoffmann Group werd overhandigd. In 2015 won de Hoffmann Group bovendien als enige leverancier op het gebied van gereedschap de Global Supplier Award van Bosch. Met deze prijs eert Bosch om de twee jaar geselecteerde leveranciers voor hun uitstekende prestaties. Bij de gunning van de leveranciers-awards worden  leveranciers vooral op de volgende criteria beoordeeld: technische kwaliteit, productkwaliteit, leveringskwaliteit, commercieel potentieel, prijs-/prestatieverhouding en productieconcept.

De Hoffmann Group en Bosch hebben hun relatie afgelopen voorjaar geïntensiveerd en het assortiment van de Hoffmann-catalogus 2016/2017 uitgebreid met elektrogereedschap van het merk Bosch. Hierbij staat de klanten van de Hoffmann Group nu een brede keuze aan Bosch-producten ter beschikking.