I/O-modules van Conrad Electronic

0

Conrad Electronic heeft de M5S serie I/O-modules van TDE Instruments toegevoegd aan het assortiment. In vergelijking met bestaande I/O-systemen, die een afzonderlijk stuurcircuit voor elk type I/O vereisen, hebben de interfacemodules van de M5S-serie een universeel aansluitschema.

Gebruikers kunnen dus met slechts één universeel circuit verschillende toepassingen afdekken, klantspecifieke in- en uitgangsconfiguraties implementeren door de bijbehorende modules aan te sluiten en zelfs extra modules of functies toevoegen aan apparaten die al in het veld worden ingezet. De interne of externe bedrading hoeft niet te worden gewijzigd. Alle M5S modules meten 5 mm x 12,7 mm x 20 mm (D x H x B).

Hiermee zijn ze compatibel met het industriestandaard 5 mm SIP-formaat, zoals dat bijvoorbeeld ook voor relais van Panasonic het geval is. Deze gemakkelijk uitwisselbare modules zijn volledig afgesloten en zijn waterbestendig, brandwerend en stofdicht. De modulaire interfacemodules zijn afgestemd op de eisen van fabrikanten van industriële besturingen en PLC’s, alsmede van ontwikkelaars van elektronica circuits en prototypes. Ook voor ontwikkelaars van kleinschalige projecten en de maker scene zijn deze interfacemodules van TDE Instruments zeer geschikt.