INNO-metaal en Koridon samen verder

INNO-metaal uit Eindhoven heeft per 16 februari Koridon Industriële Plaatbewerking uit Zaandam overgenomen. Hiermee komt voor beide partijen een sterk gewenste strategische samenwerking tot stand.

INNO-metaal en Koridon bundelen hun krachten. Beide bedrijven gaan onder de eigen naam en onder de huidige eigen directie door.

Koridon geldt met ongeveer 30 medewerkers als een van de modernste toeleveranciers in de Nederlandse plaatbewerkingsindustrie. De belangrijkste kenmerken van het bedrijf zijn de knowhow, hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en grote mate van flexibiliteit. Daarnaast wordt het bedrijf gewaardeerd om het meedenken en terugkoppelen van oplossingen, heldere communicatie en persoonlijke aandacht.

INNO-metaal/INNO-assembly is met 140 medewerkers actief als toeleverancier in diverse markten met als hoofdmarkt de medische industrie. INNO ontwerpt en maakt specialistisch fijn plaat- en laswerk en complete modules inclusief assemblage. INNO is actief als systeem integrator in de wereld van ‘sheet-metal based mechatronics’ met een moderne in-house seriefabricage.

Verdere groei

De directies van beide bedrijven zeggen dat ze met deze samenwerking verdere groei kunnen verwezenlijken. Tevens ontstaat een groep die focus brengt in haar activiteiten. Hierbij was Koridon op zoek naar een partij die lange termijn continuïteit kan bieden. Ton Koridon: “Na ruim 35 jaar dit geweldige bedrijf mede mogen te helpen opbouwen hebben wij de partner gevonden die precies bij onze normen en waarden past en met dezelfde technische drive fantastische producten voor onze gemeenschappelijke- en nieuwe klanten kan maken.”

Gertjan van den Hazelkamp van INNO-metaal: “Koridon is een mooi bedrijf en de perfecte aanvulling voor INNO. We hebben veel zin om deze samenwerking naar de toekomst verder vorm te geven.” Zowel INNO-metaal als Koridon Industriële Plaatbewerking gaan onder de eigen naam en onder de huidige eigen directie door.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

INNO-Metaal maakt buigcapaciteit toekomstbestending

18-12 INNO-Metaal maakt plaatwerk-, las- en laserlasproducten voor de medische industrie, voedingsmiddelenindustrie, machinebouw en elektrotechnische…

Oppervlaktetechniek

INNO-Metaal hoeft niet meer te vechten voor vlakheid

18-03 Aan de plaatwerk-, las- en laserlasproducten die INNO-Metaal produceert voor de medische industrie, worden…

Transport en Logistiek

Koridon blij met logistieke totaaloplossing

01-07 Koridon Industriële Plaatbewerking in Zaandam heeft al in 2010 een Shuttle XP 500 van…

Plaatbewerking

Lachende gezichten op jubileumfeest Koridon

26-06 Toen Koridon 30 jaar geleden net van start was gegaan, bestond de orderportefeuille uit…

Featured

Jubilaris MCB (75) kijkt alleen nog maar vooruit

18-05 “We kijken alleen nog maar vooruit.” CEO Bram Schildkamp trapte de jubileumbijeenkomst ‘MCB 75…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?