Kasto-hoek met digitale oplossingen

0

Kasto richt op zijn stand een speciale ‘Smart Solutions Corner’ in. Hier presenteert de producent van opslagsystemen en zaagmachines zijn ontwikkelingen rond de thema’s digitalisering en Industrie 4.0.

Daartoe behoort onder andere het Warehouse Management Systeem KASTOlogic, dat niet alleen het naadloze beheer en de besturing van geautomatiseerde opslagsystemen mogelijk maakt, maar ook een mobiel bestandmanagement van handmatige opslagplaatsen. Ook uitgestald worden de KASTOapp die inzicht geeft in de toestand van de machine, de KASTOoptisaw waarmee zaagplannen kunnen worden gemaakt en de interactieve oplossing voor onderhoud op afstand KASTO VisualAssistance. Aan de hand van een video kunnen bezoekers beleven hoe met deze oplossingen uit één hand de processen rondom de thema’s opslag, zagen en materialenhandling compleet kunnen worden geautomatiseerd en geoptimaliseerd.

Zaagmachines
Natuurlijk zijn er op de stand ook genoeg machines te bewonderen, van de werkplaats bandzaag KASTOmicut via de veelzijdige serie KASTwin/miwin tot de hoogvermogen productiezagen KASTOvariospeed en KASTOtec. Kasto wordt in Nederland vertegenwoordigd door Van Hoorn Machining in Veldhoven.

Kasto Maschinenbau, hal 15, stand E54