Landré viert 150 jarig bestaan met jubileumevent op 27 en 28 juni

0
313

Landré in Vianen bereikt dit jaar haar 150-jarig bestaan. Deze mijlpaal is voor de leverancier van productietechnieken voor de maakindustrie een goed moment om zowel terug, als vooruit te kijken tijdens een jubileumevent op 27 en 28 juni.

Landré behoort tot de oudste handelshuizen in Nederland. Al sinds de oprichting in 1863 is het bedrijf actief met verkoop, installatie en onderhoud van productietechnologieën, waarmee het de maakindustrie op voorsprong zet. Dat begon met de verkoop van stoommachines, later werktuigmachines en vervolgens de CNC-machines, die Landré als één van de eerste naar ons land haalde. De huidige generatie zet die strategie voort met het vermarkten van 3D printtechnologieën.

Met de verkoop, installatie en onderhoud van machines heeft Landré in al die jaren een schat aan kennis opgebouwd op het gebied van productietechniek voor de plaatbewerking, verspaning, erodeertechniek en kunststofverwerking. Door al in een vroeg stadium in additive manufacturing (3D printtechnologieën) te stappen, heeft Landré daar een nieuwe steunpilaar aan toegevoegd.

Tijdens het jubileumevent op 27 en 28 juni staan op beide dagen de deuren van 15.00 tot 21.00 uur open voor de maakindustrie en toont Landré naast de nieuwste machines, softwaresystemen en gereedschappen ook de nieuwste 3D printsystemen.

Aanmelden voor 10 juni op www.landre.nl.