Limas breidt uit met nieuwe samenwerkingen

170

Limas levert sinds kort ook CNC machines van twee gerenommeerde Duitse merken: Monforts Werkzeugmaschinen en SHW Werkzeugmaschinen. De samenwerking zorgt ervoor dat Limas het assortiment kan uitbreiden.

SHW Werkzeugmaschinen is specialist op het gebied van grote CNC machines. Zij leveren wereldwijd, al 70 jaar, ultra precieze machines. Momenteel heeft het Duitse bedrijf al een aantal machines in Nederland staan en zocht, na beëindiging van hun vorige samenwerking, een nieuwe vertegenwoordiger van het merk in Nederland. Daarin zocht SHW een partner die ook service-technisch goede ondersteuning kan bieden aan klanten.

Toevoeging
Limas voert al jaren machines van Duitse makelij en kan sinds april ook SHW Werkzeugmaschinen toevoegen aan deze range. “De enorme machines voor de zware verspaning zijn ultra precies en een mooie toevoeging aan ons assortiment”, zegt Hans Blomen van Limas. “Duitse machines van topkwaliteit met de service van Limas.”

Monforts Werkzeugmaschinen
Een tweede vertegenwoordiging die Limas heeft verworven is het dealerschap van Monforts Werkzeugmaschinen. Na een aantal jaren in stilte te hebben geopereerd, investeert de producent van werktuigmachines voor draaien, frezen en boren, weer flink in de toekomst. De service en distributiekanalen werden door Monforts uitgebreid na directiewisseling, waarbij de vertegenwoordiging in Nederland sinds april via Limas loopt. De machines van het bedrijf uit het Duitse Mönchengladbach staan bekend om de hydrostatische geleiding waardoor stabiliteit, levensduur en levenslange precisie gewaarborgd zijn. Momenteel wordt door Monforts gewerkt aan de ontwikkeling van een draaifreescentrum met een draailengte van 4000 mm. In Nederland staan nog altijd over de honderd machines van Monforts Werkzeugmaschinen. “We zijn trots vanaf heden in Nederland partner te zijn van deze machinemerken”, aldus Blomen. “Monforts en SHW vormen een mooie aanvulling op ons machineprogramma dat tot nu toe bestond uit de merken DMT, Spinner en Matec.”

www.limascnc.nl