Machining World maakt debuut

0

Een heel nieuw merk, dat zal resoneren in de stainless steel sector, zo omschrijft beursorganisatie KCI de nieuwe vakbeurs Machining World. De boodschap van de beurs is duidelijk: basisproducten zoals buizen, vellen en platen moeten worden gesneden, gebogen, bewerkt en anderszins verwerkt om deze om te zetten in afgewerkte, hoogwaardige producten. Bezoekers kunnen zich bij laten praten over de meest actuele noviteiten op dit gebied.

Gezien de voor de hand liggende synergieën die bestaan tussen Stainless Steel World en Machining World, heeft KCI besloten om de allereerste Machining World Exhibition te organiseren samen met de Stainless Steel World Conference and Exhibition, die plaatsvindt van 26 tot en met 28 november 2019. Dit gerenommeerde evenement, inmiddels in de elfde editie, wordt gehouden in Maastricht. Het is opgebouwd uit een beurs en een conferentie met deelnemers van end users over de gehele wereld. De beurs trekt fabrikanten, hoofddistributeurs en -handels van corrosiebestendige legeringen. De show trekt een brede mix van bezoekers die één ding gemeen hebben: ze beschouwen roestvrij staal als een ideaal materiaal voor diverse processectoren.

Goede aanvulling
Machining World wordt vanwege die reden gezien als goede aanvulling op dit bestaande evenement, omdat de driedaagse internationale tentoonstelling is gewijd aan fabrikanten, verkopers en gebruikers van CNC-apparatuur, bewerkingsbanken en andere gereedschappen en apparatuur voor staalbewerking. Met ongeveer 25 bedrijven die gespecialiseerd zijn in machines en gereedschappen voor de fabricage, fabricage, verwerking en afwerking van roestvast staal, biedt dit gespecialiseerde gedeelte een praktische ervaring met live demonstraties. Bovendien zal de co-locatie van Machining World aanzienlijk verkeer genereren van de vele duizenden medewerkers, afgevaardigden en bezoekers van de Stainless Steel World Conference & Exhibition.

Geïnteresseerden kunnen zich via deze link gratis registreren voor een bezoek aan de beurs. Gebruik hierbij de gratis toegangcode metaalnieuws