Mparts toont haar noviteiten

Tijdens deze editie van ESEF toont Mparts de laatste ontwikkelingen op het gebied van ‘Efficiëncyverbetering en one-stop-shopping’. Mparts toont tijdens ESEF onder meer zelfborgende insteekhijsogen voor schroefdraadopnames, een nieuwe uitbreiding van de easy-E line, twee nieuwe series arreteerbouten met snelvergrendelingsknoppen, industriële stootdempers van KOBA en een uitbreiding van het stelvoetenpakket van NGI.

Behalve dat alle datasheets van de easyE-line zijn geactualiseerd met nieuwe krachten, snelheden en een uitgebreid programma eindaansluitingen, kunnen vanaf heden de easy-E35 actuatoren binnen twee weken worden geleverd. Dit met behulp van het nieuwe Quick Ship-programma. “Ondanks het feit dat ons assortiment ruim 30.000 mechanische componenten bevat, slagen onze toeleveranciers er keer op keer in om nog innovatievere producten aan hun lijnen toe te voegen. Dit dankzij hun jarenlange ervaring en marktkennis”, aldus Stefan van der Beek, directeur van Mparts.

De modellen met snelvergrendelingsknoppen uit de nieuwe series arreteerbouten van Halder zijn leverbaar in een M12- en M16-uitvoering. Afhankelijk van het werkstuk kan de diameter van de indexeerpen 6, 8 of 10 mm bedragen. De nieuwe zelfborgende insteekhijsogen voor schroefdraadopnames zijn beschikbaar in RVS 360 (1.4542) en gefosforteerd staal en de maximale hijskracht varieert, afhankelijk van de gekozen uitvoering van van 3,9 to 8,4 kN bij in-lijn heffen en 1,5 tot 4,5 kN bij heffen onder een hoek van 45 graden. Een interessante nieuwkomer in het pakket van Mparts is de KMA-serie instelbare, industriële stootdempers van KOBA, die volledig uit één stuk zijn vervaardigd. Bij deze stootdempers is zowel de dempingskracht als de stootsnelheid in 12 stappen volledig op maat instelbaar. Tot slot zal op de stand bij Mparts een heel programma stelvoeten van de Deense A-merk fabrikant NGI te zien zijn. NGI levert verstelbare stelvoeten, al dan niet conform 3-A EHEDG-normen, voor toepassingen in onder andere clean rooms, de voedingsindustrie, de bakkerijwereld, de zuivelindustrie, de farmaceutische industrie en de machine- en apparatenbouw.

Mparts, hal 4, stand B090

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Toeleveren

Mparts genereert documentatie real-time

24-11 Hoewel Mparts al geruime tijd werkt met SAP, werd documentatie tot voor kort gemaakt…

MetaalNieuws Extra IM

Sloten, sluitingen en scharnieren online bestellen in de webshop van Mparts

03-08 Ook het assortiment sloten is divers, met onder andere RVS sloten, sluitlipsloten en kliksloten.…

Toeleveren

Mparts levert handgrepen Rohde

17-02 Het familiebedrijf Rohde, sinds 1925 actief op het gebied van oppervlaktetechniek, is een high…

Toeleveren

Ergonomisch verbeterde excentersnelspanners

21-09 Mparts heeft haar assortiment spangrepen uitgebreid met twee ergonomisch verbeterde excentersnelspangrepen die makkelijker in…

Toeleveren

Insteekstift met zelfklemfunctie

01-07 Mparts lanceert de nieuwe, corrosiebestendige AP29 insteekstift met zelfklemfunctie, als uitbreiding op het assortiment…

Bedrijf en Economie

TechniShow / ESEF 2020 uitgesteld

04-03 De TechniShow en de ESEF Maakindustrie 2020, die zouden worden gehouden van 17-20 maart…

Bedrijf en Economie

MetaalNieuws TechniShow Beursspecial

21-02 Nog maar een paar weken en dan is het zover. De TechniShow 2020 en…

Toeleveren

MetaalNieuws ESEF 2020 Beursspecial

20-02 Nog maar een paar weken en dan is het zover. De TechniShow 2020 en…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X