Na de zomervakantie: Beursspecials TIV, EMO en METAVAK

0

MetaalNieuws schiet na de zomervakantie uit de startblokken met 2 edities waarin vooruit wordt geblikt op de EMO Hannover en natuurlijk het, vernieuwde, officiële TIV-beursmagazine. De voorbereidingen voor deze edities zijn inmiddels in volle gang. Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van 17.000 exemplaren van MetaalNieuws?

De eerste deadline staat gepland voor maandag 26 augustus 2019. Neem dus voor deze datum contact op met een van onze adviseurs, Vincent Span of Harold Draaijer. Voor alle overige verschijningsdata, specials, thema’s en andere mediagegevens voor 2019 verwijzen wij u graag naar onze mediakaarten. Hieronder treft u alvast de eerstkomende edities:

  • Deadline 26 augustus 2019     MetaalNieuws 16            Special Verspanen
  • Deadline 29 augustus 2019     MetaalNieuws 17            Beursspecial EMO Hannover
  • Deadline 29 augustus 2019     TIV Beursmagazine        Officiële beursspecial
  • Deadline 22 september 2019   METAVAK 2019              Officiële beursspecial

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). De kerndoelgroep bestaat uit directeuren/grootaandeelhouders die zelf dagelijks leidinggeven aan de onderneming. De 2e doelgroep wordt gevormd door de zakelijke en technische managers in de metaalsector. De 3e groep bestaat uit toeleveranciers van onder meer materialen, machines en andere productiemiddelen, bewerkingscapaciteit, software en zakelijke dienstverlening. MetaalNieuws heeft een gratis verspreiding.