Nieuw cameraherkenningssysteem Trotec

Trotec Laser heeft zijn vlaggenschip lasergraveer- en -snijmachines geüpgraded met een nieuwe dekselcamera, die is ontworpen om nog meer tijd te besparen tijdens het lasergraveren en -snijden.

De Vision Design & Position camera is de nieuwste toevoeging aan de Ruby software, die alle ontwerp- en voorbereidingsfases van het lasergraveer- en snijproces omvat om de tijd en kosten van de workflow drastisch verminderen.

De Speedy 360 lasergraveermachine is de laatste in Trotec’s Speedy serie graveurs, die uitgerust is met het nieuwe Vision Design & Position camerasysteem. De 12 megapixel camera, waarvoor patent is aangevraagd, versnelt de workflow door een full-colour live beeld van het laserwerkgebied te leveren aan de Ruby software op de besturings-PC.

Sneller instellen laseropdracht

Een gedetailleerde afbeelding in kleur van het laserbed en het werkstuk wordt weergegeven in deze software, zodat de laseroperator het werkstuk precies kan positioneren waar het moet worden gesneden of gegraveerd en een visuele weergave van hoe het eruit zal zien voordat de taak wordt gestart. Deze nieuwe functie maakt het handmatig positioneren van de laserpointer en het opslaan van grafische positiegegevens in de software overbodig, waardoor het instellen van een laseropdracht sneller en eenvoudiger gaat dan voorheen.

Minder tijd en kosten workflow

De Vision Design & Position camera is de nieuwste toevoeging aan de Ruby software, die alle ontwerp- en voorbereidingsfases van het lasergraveer- en snijproces omvat om de tijd en kosten van de workflow drastisch verminderen. De software wordt voortdurend verder ontwikkeld door Trotec en meer tijdbesparende functies zijn gepland voor toekomstige releases. Trotec’s Speedy 360 Run on Ruby lasersysteem heeft een touch screen bediening, dankzij Ruby, waardoor het mogelijk is om de laser in het netwerk te bedienen via Ethernet of WiFi zonder een extra PC.

Trotec Laser is exposant op TechniShow.

Trotec Laser
Hal 7, Stand D074

De vakbladen MetaalNieuwsPlaatBewerkingsNieuws en VerspaningsNieuws zijn officiële mediapartners van de TechniShow en de ESEF. Voor meer informatie over de diverse beursedities verwijzen wij u graag naar onze speciale TechniShow/ESEF Mediakaart 2022. of naar de website van de uitgever in de metaal, 54U Media.

Meer >> TechniShowNieuws <<

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

TechnishowNieuws

Nieuwe Edgecam versie zorgt voor versnelling

17-08 Een belangrijke nieuwe functie is Dynamic Holder Collision Avoidance. Tijdens het maken van de…

TechnishowNieuws

Heidenhain brengt besturingsgemak

17-08 De TNC7 freesbesturing biedt gebruikers op de werkvloer nieuwe mogelijkheden. Naast de eenvoudige en…

TechnishowNieuws

Leering Hengelo showt nieuwe features Lang en 3D print nabewerking

17-08 Van Lang-Techniek worden de nieuwe Quick Point moduleplaten, Makro Grip contourbekken en functionele toevoegingen…

TechnishowNieuws

Hermle zet automatisering en digitalisering centraal

15-08 Daarnaast ziet Hermle dat klanten die al een hoge automatiseringsgraad hebben, de productie verder…

TechnishowNieuws

Laagland laat breed pakket aan oplossingen zien op TechniShow

15-08 Om het potentieel van geautomatiseerde gereedschapsvoorinstelling te presenteren, laat Laagland diverse voorinstelapparaten en toolmanagementsystemen…

TechnishowNieuws

TechniShow geeft antwoord op alle vragen over 3D printen

10-08 Met twee pleinen wordt 3D printen één van de hoofdthema’s tijdens TechniShow. Op het…

TechnishowNieuws

Damen legt op ESEF uit hoe je een 100% circulaire ferry bouwt

10-08 Ze vertelt over de ambitie van Damen om de meest duurzame scheepbouwer van de…

TechnishowNieuws

Optimal Lubrication presenteert innovaties Castrol en Memolub

08-08 De nieuwe generaties Castrol Hysol- en Alusol-XBB metaalbewerkingsvloeistoffen zijn speciaal ontwikkeld voor het bewerken…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X