Nieuwe organisatie Vlamboog: lasaccessoires en PBM

0
13

Naast de decennialange productie van elektrodehouders, Flair gutstangen, complete las- en gutssets en koppelingen, waarvoor De Vlamboog algemeen wordt erkend als A-merk leverancier, produceert het bedrijf sinds eind jaren ook MultiVision lashelmen.

Sinds het jaar 2000 zet de groei flink door. Vlamboog is vandaag de dag wereldwijd bekend als A-merk fabrikant van lasaccessoires en, in bijna vergelijkbare mate, als one-stop handelshuis als het gaat om lasaccessoires en PBM. “Internationaal bedienen wij importeurs en dealers in vele tientallen landen en mede door onze private label productie voor grotere handelshuizen en lasmachinefabrikanten zijn producten van Vlamboog op alle continenten te vinden.”

Nu, 70 jaar later, is Vlamboog samengegaan met de afdeling Trade van Intersafe. Hiermee hebben klanten nu ook toegang tot een volledig productengamma van persoonlijke beschermingsmiddelen. En doordat nu gebruik wordt gemaakt van hetzelfde ERP-pakket en één centraal magazijn, zijn de service, beschikbaarheid en levertijd verbeterd. Bezoekers van METAVAK kunnen zich laten verrassen door de introductie van de uitgebreide en vernieuwde productenlijn van de nieuwe organisatie Vlamboog.

Vlamboog, stand 283

(Visited 1 times, 1 visits today)