Nieuwe pand B&G geopend

0

B&G, producent van hekwerken en poorten, heeft samen met ruim 500 medewerkers, klanten en leveranciers het hypermoderne bedrijfspand in Veldhoven geopend.

Dat B&G van Best naar Veldhoven is verhuisd, heeft niet alleen te maken met de groei van het bedrijf. Arthur van der Graaf, algemeen directeur: “We hebben om meerdere redenen voor Veldhoven gekozen. Allereerst zijn we destijds bij het maken van onze plannen enorm goed ondersteund door de gemeente. Verder ligt ons pand nu in een prachtig groene omgeving wat past bij het duurzame karakter van onze ambities en ligt Eindhoven Airport op een steenworp afstand, wat relevant is voor onze internationale activiteiten.”

Het pand van ruim 25.000 vierkante meter is uitgerust met zonnepanelen om in de toekomst CO2 neutraal te kunnen opereren. Hierbij is door B&G geïnvesteerd in faciliteiten die het mogelijk maken om klemtechnologie (in plaats van het traditioneel lassen van hekwerk) verder te verfijnen. Ook is er een volautomatische nieuwe lijn geplaatst voor assemblage van schuifpoortelementen.