Nieuwe uitstraling Cardietech Lastechniek

Een nieuw jaar betekent voor Cardietech Lastechniek ook een nieuwe uitstraling. De showroom en de website zijn per ingang van dit jaar namelijk volledig vernieuwd en geven het bedrijf uit Zelhem bovendien nieuwe mogelijkheden in het tonen en demonstreren van producten.

 

Cardietech Lastechniek is een lastechnische groothandel met een compleet assortiment lasapparatuur en lasbenodigdheden. De lasexpert heeft ruim dertig jaar ervaring in de sector en besteedt veel aandacht aan kwaliteit en innovatie. Dit doet Cardietech door samen te werken met merken als EWM, ESAB lasapparatuur en Victor Thermal Dynamics plasmasnijders. De lastechnische groothandel legt de nadruk op service, deskundig advies en begeleiding en verbetering van de huidige lasprocessen bij de klanten.

Democenter
Onder advies en begeleiding wordt ook zeker het uitgebreide democenter verstaan. Hoewel dit democenter al langer bestaat, ontstaat met de vernieuwde showroom een betere synergie tussen het zien van producten en het testen van een product. Achter de showroom kunnen klanten namelijk een eigen product uitproberen om zo te kunnen achterhalen welk product het beste geschikt is voor het gekozen lasproces. “Advies is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening”, zegt Freddy Jolink, directeur van Cardietech. “We zijn echt een lascentrum, waar we de klant bij kunnen staan tijdens het zoeken naar een product voor het gevraagde lasproces.” Tevens beschikt de lastechnische groothandel over een afdeling reparatie en onderhoud, die de jaarlijkse keuringen, validatie of kalibratie kan verzorgen.

Alles op voorraad
Cardietech kan klanten volledig advies geven, omdat de showroom alles toont wat met lassen te maken heeft. De showroom van bijna 150 m₂ staat vol met lasapparatuur en benodigdheden, zoals bijvoorbeeld kleding, lashelmen en lasafzuiging. Daarnaast zijn alle typen machines van EWM uit voorraad leverbaar. “We zijn geen dozenschuivers”, vervolgt Jolink. “Elke machine kan uitvoerig getest worden en alles dat je ziet, kun je ook meteen meenemen. Bovendien leveren we alles wat met lassen te maken heeft. Hiermee kunnen we ons onderscheiden als totaalleverancier.”

Website
Ook de website en de daarbij behorende webshop zijn onder handen genomen. “Om de huidige beschikbare technieken optimaal te benutten, is ook de website vernieuwd”, legt Jolink uit. “Alle producten zijn eenvoudig terug te vinden op merknaam of op toepassing. Daarnaast kunnen we nu met video’s veel meer laten zien. De website en showroom zijn onze nieuwe visitekaartjes waar we erg blij mee zijn!”

Cardietech nieuwe website

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verbinden

Kwaliteitssprong met nieuwe generatie lasapparaten

05-07 Cardietech Lastechniek heeft hier onlangs opnieuw negen EWM lasmachines met de nieuwste technologie geleverd.…

Verbinden

MetaalNieuws: Special Verbindingstechniek

11-06 Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van bijna…

Verbinden

EWM breidt XQ-serie voor MIG/MAG-lassen uit

18-02 De MIG/MAG-multiproces-lasapparaten Titan XQ puls, Phoenix XQ puls en Taurus XQ Synergic onderscheiden zich…

Plaatbewerking

Arendsen Plaatwerk wordt een geoliede machine

21-12 Arendsen Plaatwerk heeft gloednieuwe kantoren en een moderne presentatie/ontvangstruimte in gebruik genomen. Maar de…

Verbinden

Translas ontwikkelt nieuwe 8XE MIG en 8TE TIG afzuigtoorts

04-11 De Nederlandse lastoortsenfabrikant Translas heeft de nieuwe lastoortsen 7XE, 8XE MIG en 8TE TIG…

Automatisering

Vliegende start eigen SnijBedrijf Noord met PROfirst

21-10 Na ruim 15 jaar in verschillende snijbedrijven te hebben gewerkt, besloot Jelle Venema begin…

Personeel en Opleiding

Lasrobot met opleiding

03-06 Bedrijven in West-Brabant en Zeeland die bij RobWelding een lasrobot aanschaffen, kunnen bij Vakopleiding…

Plaatbewerking

Laserlassen van buizen en profielen met fiberlasers

26-02 Tijd is geld – of het nu gaat om bewerkingstijd, tijd die wordt besteed…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X