Nieuwe uitstraling Cardietech Lastechniek

Een nieuw jaar betekent voor Cardietech Lastechniek ook een nieuwe uitstraling. De showroom en de website zijn per ingang van dit jaar namelijk volledig vernieuwd en geven het bedrijf uit Zelhem bovendien nieuwe mogelijkheden in het tonen en demonstreren van producten.

 

Cardietech Lastechniek is een lastechnische groothandel met een compleet assortiment lasapparatuur en lasbenodigdheden. De lasexpert heeft ruim dertig jaar ervaring in de sector en besteedt veel aandacht aan kwaliteit en innovatie. Dit doet Cardietech door samen te werken met merken als EWM, ESAB lasapparatuur en Victor Thermal Dynamics plasmasnijders. De lastechnische groothandel legt de nadruk op service, deskundig advies en begeleiding en verbetering van de huidige lasprocessen bij de klanten.

Democenter
Onder advies en begeleiding wordt ook zeker het uitgebreide democenter verstaan. Hoewel dit democenter al langer bestaat, ontstaat met de vernieuwde showroom een betere synergie tussen het zien van producten en het testen van een product. Achter de showroom kunnen klanten namelijk een eigen product uitproberen om zo te kunnen achterhalen welk product het beste geschikt is voor het gekozen lasproces. “Advies is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening”, zegt Freddy Jolink, directeur van Cardietech. “We zijn echt een lascentrum, waar we de klant bij kunnen staan tijdens het zoeken naar een product voor het gevraagde lasproces.” Tevens beschikt de lastechnische groothandel over een afdeling reparatie en onderhoud, die de jaarlijkse keuringen, validatie of kalibratie kan verzorgen.

Alles op voorraad
Cardietech kan klanten volledig advies geven, omdat de showroom alles toont wat met lassen te maken heeft. De showroom van bijna 150 m₂ staat vol met lasapparatuur en benodigdheden, zoals bijvoorbeeld kleding, lashelmen en lasafzuiging. Daarnaast zijn alle typen machines van EWM uit voorraad leverbaar. “We zijn geen dozenschuivers”, vervolgt Jolink. “Elke machine kan uitvoerig getest worden en alles dat je ziet, kun je ook meteen meenemen. Bovendien leveren we alles wat met lassen te maken heeft. Hiermee kunnen we ons onderscheiden als totaalleverancier.”

Website
Ook de website en de daarbij behorende webshop zijn onder handen genomen. “Om de huidige beschikbare technieken optimaal te benutten, is ook de website vernieuwd”, legt Jolink uit. “Alle producten zijn eenvoudig terug te vinden op merknaam of op toepassing. Daarnaast kunnen we nu met video’s veel meer laten zien. De website en showroom zijn onze nieuwe visitekaartjes waar we erg blij mee zijn!”

Cardietech nieuwe website

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

MetaalNieuws nog OnLine

Lastechniek in beweging – lastechnische dagen bij RoboFlex

27-06 Die zes specialisten zijn RoboFlex, EQIN, Laspartners Multiweld, Lorch Lasapparatuur, Studco Stiflastechniek en Yaskawa.…

Verbinden

Tetrix XQ van EWM voor TIG-lassen tussen 230 A en 600 A

05-04 De nieuwe Tetrix XQ-apparaten van EWM zijn energiezuinig, bieden een hoge procesbetrouwbaarheid, maximaal gebruiksgemak…

Verbinden

Lasrobot geeft TMP meer continuïteit en groter bereik

16-11 De TMP Groep telt drie divisies. TMP Metaalprodukten is gespecialiseerd in het knippen, ponsnibbelen,…

Verbinden

Meer individualisering met modulaire lasmachines

03-11 Met de modulaire versies van de Phoenix XQ puls, Taurus XQ Synergic en Taurus…

Verbinden

Veel snijvoordelen door kantelen van de toorts

15-09 Dit biedt volgens de producent drie duidelijke voordelen: de High Speed-modus snijdt tot twee…

Personeel en Opleiding

OOM prikkelt lassers

25-08 Met dit loopbaaninstrument wil OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking,…

Verbinden

Gebruiksvriendelijk TIG-lassen

16-08 Zo is de nieuwe besturing met het kleurendisplay van 7″ overzichtelijk en intuïtief te…

Verbinden

Kwaliteitssprong met nieuwe generatie lasapparaten

05-07 Cardietech Lastechniek heeft hier onlangs opnieuw negen EWM lasmachines met de nieuwste technologie geleverd.…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X