Open dagen Huvema en TCE

0
1209

In de vestiging aan de Kennedylaan 14 in Veghel houden  Huvema en TCE  op 23 en 24 november twee dagen Open Huis. Bezoekers kunnen dan zelf zien, hoe beide bedrijven zich in het afgelopen jaar verder hebben ontwikkeld.  Het thema van de Open Dagen is dit jaar ‘Alles voor de Werkplaats’.

Hiermee demonstreren Huvema en TCE dat zij in staat zijn alles te leveren voor het inrichten van een complete werkplaats: van machines tot (hand)gereedschap, van werkplaatsinrichting tot compressoren et cetera.  Dankzij de private labels die Huvema en TCE voeren, kunnen zij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding bieden. In de showroom in Veghel worden de nieuwste producten getoond.

Met het brede programma aan machines voor verspanende bewerkingen, kan Huvema een oplossing bieden voor de meest uiteenlopende productievraagstukken. Sinds kort is het programma uitgebreid met een range teach-in draaibanken. Het teach-in draaien in de verspaning kenmerkt zich door de eenvoudige wijze waarop de machines  geprogrammeerd worden.

Online verkoop
In de ‘live’ webshop in Veghel staan de producten, die Huvema en TCE via shop.huvema.nl online aanbieden. Populair hierbij  is onder andere de uitgebreide serie werkplaatskasten en -tafels van de Huvema Blue-Line.
Ook de verspanende gereedschappen van i-Tools en TCE zijn sinds kort online verkrijgbaar via de webshop. De gereedschappen worden uit voorraad geleverd tegen de beste prijzen. De sterke gereedschappen  staan bekend om de goede kwaliteit en lange levensduur. Veel producten zijn volgens de TCE norm geproduceerd met eigen bouwmaten en geometrieën;  A-kwaliteit producten van veelal Europees fabricaat.

Bezoekers aan de Open Dagen zijn welkom op woensdag 23 en donderdag 24 november van 9.00 tot 20.00 uur. Traditioneel is er tussendoor gelegenheid voor een hapje en een drankje.