Open Huis Huvema in uitgebreide showroom

0

Huvema, leverancier van machines, apparatuur en gereedschappen voor de metaalbewerkende industrie, werkplaatsen en vakopleidingen, houdt op woensdag 25 en donderdag 26 november weer de jaarlijkse Open Dagen in haar showroom in Veghel. Tijdens de Open Dagen kunnen bezoekers de showroom te bezichtigen. Deze is met 300 vierkante meter fors uitgebreid. Hierdoor kan een groot aantal nieuwe Huvema machines worden getoond.

Showroom webshop artikelen
Naast de showroom met Huvema Machines heeft Huvema dit jaar een tweede showroom ingericht met artikelen uit de webshop (shop.huvema.nl). Hierin bevinden zich onder andere compressoren, las- en laadapparatuur, (hand)gereedschappen en werkplaatsinrichting.

Complete werkplaatsinrichting
Nieuw is dit jaar een uitbreiding van de mogelijkheden voor werkplaatsinrichting met een serie industriële stalen meubelen. Hiermee biedt Huvema een oplossing voor het efficiënt organiseren van de werkruimte. De kwalitatief hoogwaardige werkplaatskasten en -tafels bieden de mogelijkheid om onderdelen en materialen adequaat op te ruimen en systematisch op te slaan. Vooral het programma CNC kasten en trolleys, met de speciale toolhouders, is populair bij de gebruikers.

Nieuwe TCE gereedschappen
De presentatie van de TCE gereedschappen is dit jaar vernieuwd. Deze gereedschappen, zullen worden geïntegreerd in de showroom bij de Huvema machines. Met deze combinatie wordt in de praktijk goed zichtbaar, hoe Huvema en TCE elkaar versterken als leveranciers aan de metaalverspanende industrie. Specialisten van Huvema en TCE zijn uiteraard aanwezig voor een nadere toelichting en informatie.

Bezoekers zijn op 25 en 26 november tussen 9.00 uur en 20.00 uur welkom in het pand van Huvema aan de Kennedylaan 14 in Veghel.