Oplossingen voor diepe boringen

0

Met twee nieuwe GL25-schroefdraadsnijkoppen voor Steadyline draaibaren en kotterbaren van Seco Tools kan bij bewerkingen in diepe boringen afkeur – wat leidt tot het verschroten van grote, dure werkstukken – worden verminderd.

Deze nieuwe schroefdraadsnijkoppen breiden het gamma GL-koppen van Steadyline-baren uit met een verbeterde keuze van producten die de nauwkeurigheid van de productie vergroten, zorgen voor betere, hoogwaardige oppervlakteafwerking en de dode tijden voor het indexeren van snijplaten en het verwisselen van koppen verminderen. Steadyline-draaibaren maken gebruik van een effectief trillingsdempingssysteem voor gemakkelijk draaien en kotteren tot een diepte van maximaal 10xD in kleine en grote boringen. Voor bewerkingen in diepe boringen met een diameter van slechts 30 mm, bieden de nieuwe compacte GL25-koppen extra stabiliteit tot 10xD.

Met de hoge repeteernauwkeurigheid van de Seco GL25-aansluiting op Steadyline-baren ø25 mm (1″), kunnen werkplaatsen profiteren van het bereik/de uitsteeklengte en de effectieve antitrillingstechnologie. De GL-aansluiting met geoptimaliseerde wanddikte biedt centreernauwkeurigheid en maatrepeteerbaarheid tot 5 µm, wat zorgt voor een grotere operationele flexibiliteit en snellere en gemakkelijkere gereedschapswissels. Seco Tools heeft deze nieuwe GL25-schroefdraadsnijkoppen ontworpen voor integratie met Seco Jetstream Tooling dat de mogelijkheid biedt voor werken met hoge koeldruk.