Orangeworks kiest voor één locatie in Oss

0
405

Orangeworks, producent van procesinstallaties voor onder meer de voedingsmiddelenindustrie, gaat de twee vestigingen in Mill en Veghel samenbrengen op één nieuwe locatie in Oss. De bouw is al gestart, de verhuizing zal rond de bouwvak 2019 plaatsvinden.

 

“Orangeworks groeit uit haar jasje”, vertelt directeur Koen Verstegen. “Het personeelsbestand is sterk toegenomen en we verwachten nog verder te groeien. Die mogelijkheid was er in Mill en in Veghel niet, maar biedt de nieuwbouw wel. Bovendien levert het samenbrengen van twee vestigingen naar één nieuwe locatie efficiencyvoordelen op: alle processen bevinden zich bij elkaar. En dat in een pand met goede faciliteiten, veel flexibiliteit qua inrichting en een inspirerende omgeving voor onze collega’s.” Jan de Wringer, eigenaar van Orangeworks, vult aan: “Het gebouw is zo ontworpen dat teams intensiever kunnen samenwerken en kennis beter gedeeld kan worden. Alle medewerkers die bij een project betrokken zijn, van engineers tot werkvoorbereiders, zitten straks bij elkaar. Ook onze klanten zullen daar voordeel van ondervinden: er kan nog sneller geschakeld worden.”

Orangeworks heeft veel zorg besteed aan een bedrijfspand met duurzaam ontwerp. Het gebouw wordt goed geïsoleerd, wordt zo goed als luchtdicht gebouwd en voorzien van meer dan 4000 vierkante zonnepanelen voor de energieopwekking. Met een productieoppervlak van meer dan 10.000 vierkante meter krijgt Orangeworks voldoende ruimte voor verdere groei. Het ontwerp kenmerkt zich door de hoogwaardige uitstraling en het open karakter. De productiehal wordt door middel van veel glas verbonden met het kantoor.