Prins Staal en De Boer Staal bundelen krachten

Prins Staal uit Haarlem en De Boer Staal uit Uitgeest gaan samen verder. Prins wordt toegevoegd aan de Roto Group, waar De Boer al deel van uit maakt. Met deze overname versterkt Roto Group haar positie op het gebied van metaalbewerking.

Prins De Boer Staal zal klanten in de infrastructuur, bouw en machine- en scheepsbouw nog beter kunnen bedienen

Prins Staal en De Boer Staal zijn allebei Noord-Hollandse familiebedrijven met een rijke historie in het snijden en verwerken van staal met oog voor duurzaamheid. Door de kennis en kunde van beide bedrijven te bundelen, kunnen ze klanten in de infrastructuur, bouw en machine- en scheepsbouw nog beter bedienen.

Synergie, groei en continuïteit

Onderdeel van de samenwerking is de verhuizing van Prins Staal naar de vestiging van De Boer Staal in Uitgeest. Deze zal eind 2024 of begin 2025 plaatsvinden. Om de continuïteit voor klanten te waarborgen, blijven beide bedrijven in de tussenliggende periode naast elkaar opereren. De directie van Prins De Boer Staal zal bestaan ​​uit de huidige directeuren van beide bedrijven.

Innovatie en duurzame bedrijfsvoering

“Wij zijn ontzettend blij met de strategische krachtenbundeling van Prins Staal en De Boer Staal. Twee prachtige familiebedrijven die elkaar qua expertise goed aanvullen. Deze krachtenbundeling past in onze strategie, waarin technologische innovatie en duurzame bedrijfsvoering de belangrijkste speerpunten zijn”, aldus CEO Petra van Saaze en CFO Bas Zaal van Roto Group.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Materialen

Ted het gele monster

17-05 Om de nieuwe aanvoer van plaatstaal zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heeft De…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV