Q-Fin en baanwielrenner Harrie Lavreysen slaan handen ineen richting Parijs

Tweevoudig Olympisch kampioen Harrie Lavreysen en finishing machines specialist Q-Fin zijn een 2-jarige samenwerking aangegaan. Hoofddoel is natuurlijk dat de wereldtopper op de wielerbaan zijn titel kan verdedigen tijdens de Olympische Spelen en wereldkampioenschappen.

Baanwielrenner Harrie Lavreysen is tweevoudig Olympisch Kampioen en elfvoudig wereldkampioen op verschillende disciplines. (Foto: Global Sports Communication)

 

Met roots in dezelfde Brabantse gemeente, Bergeijk, en een gedeelde drive om alles eruit te halen wat erin zit, was de connectie tussen Harrie en Q-Fin al snel gelegd. Binnen de wereld van finishing machines streeft Q-Fin er elke dag naar om haar machines beter en sneller te maken. Dit sluit naadloos aan bij Harrie’s drive om de grenzen te verleggen en altijd te zoeken hoe het nog sneller en beter kan.

Snelheid creëert nieuwe kansen

Anton Bax, CEO van Q-Fin: “Het is een hele mooie kans om de handen ineen te slaan met Harrie. De belangrijkste kernwaarde van Q-Fin is dat we het allerbeste willen halen uit onze mensen en machines, ‘Pushing the Edge’ zeggen we altijd. Als er iemand is die dezelfde ambitie heeft, is het Harrie wel. De snelheid waarmee onze machines kunnen produceren is voor onze klanten misschien wel een van de belangrijkste voordelen. Want door snelheid creëer je nieuwe kansen.”

Baanwielrenner Harrie Lavreysen is tweevoudig Olympisch Kampioen en elfvoudig wereldkampioen op verschillende disciplines. (Foto: Global Sports Communication)

Q-Fin ondersteunt Harrie Lavreysen de komende twee jaar richting de Olympische Spelen en wereldkampioenschappen. (Foto: Global Sports Communication)

Lokale held steunen

Naast zijn internationale statuur als tweevoudig Olympisch Kampioen en elfvoudig wereldkampioen, is Harrie ook een lokale held in Bergeijk, de gemeente waarin hij opgroeide. Het is voor Q-Fin belangrijk om de lokale gemeenschap en de sporters uit de regio te steunen. Medewerkers van Q-Fin komen namelijk meestal uit de regio, zitten vaak bij een lokale vereniging en hebben sociale contacten in de buurt. Het ondersteunen van de regio wordt onder meer gedaan door het sponsoren van lokale sportverenigingen en lokale evenementen zoals de Wielerronde van Luyksgestel.

‘Q-Fin past goed bij mij’

“Ik ben blij dat Q-Fin mij de komende twee jaar wil ondersteunen richting de Olympische Spelen en wereldkampioenschappen. Q-Fin is een organisatie die goed bij mij past. Zij willen internationaal het allerbeste halen uit de mens en de machine. Dat is iets waar ik ook elke dag tot in detail mee bezig ben en wat het verschil kan maken tussen winnen of verliezen”, aldus Harrie Lavreysen.

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Tuwi en Q-Fin gaan samenwerken

19-09 “We kunnen elkaar enorm versterken”, zegt commercieel directeur Marco Mans van Tuwi over het…

Plaatbewerking

Nieuwe afdeling Q-Fin gaat ontbraamproces automatiseren

11-04 Q-Fin Handling Solutions gaat oplossingen ontwikkelen en produceren die de handling rondom de ontbraammachines…

Plaatbewerking

De Multibrush, alle finishmogelijkheden in één machine

13-10 Q-Fin is begin dit jaar begonnen met het ontwikkelen van een machine met de…

Plaatbewerking

Alles in dienst van kwaliteit

16-08 Productieleider Erwin Stokman heeft de stormachtige ontwikkeling van de werkplaats van begin af aan…

Plaatbewerking

Q-Fin machines zijn kansenmakers

09-05 Accountmanager Benelux Patrick van Scherpenseel legt uit: “Waar bedrijven momenteel drukdoende zijn personeel aan…

Plaatbewerking

En weer gaat een laser door het dak bij ERBA Veenendaal

20-04 De komende weken zullen de engineers van Amada de nieuwe machine installeren en aansluiten…

Plaatbewerking

De slijptol is bij MWA steeds minder te horen

14-02 De F1200 ontbraammachine is geschikt voor het nabewerken van plaatdelen tot 1200 mm breed.…

Plaatbewerking

4Innovators doen aan kruisbestuiving

22-11 Over drie dagen trok het evenement in totaal ruim 150 bezoekers. Dat was minder…

Metaalnieuws inBeeld

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema