RVS-voorraad Van Raak Staal Oss fors uitgebreid

0

Klanten kunnen per direct bij Van Raak Staal Oss terecht voor een ruim assortiment RVS. Direct uit voorraad leverbaar zijn de volgende productgroepen: kokers & buizen,  staf,  profielen, platen, fittingen, flenzen en lasbochten.

Klanten worden dagelijks beleverd door het fijnmazige distributienetwerk van Van Raak Staal. Tevens bestaat de mogelijkheid om materiaal op te halen bij de afhaalbalie in Oss, iedere werkdag vanaf 08.00 tot 17.00 uur. En mocht een RVS item zo specifiek zijn dat het niet voorradig is, dan zorgt Van Raak Staal via haar Europese netwerk alsnog voor een vlotte levering. Rutger van Raak, commercieel directeur: “Steeds meer klanten gebruiken onze vestigingen als voorraadmagazijn waaruit ze elke dag kunnen putten. Dat houdt hun werkkapitaal hoog en de eigen voorraad minimaal.”

Meer informatie over het complete assortiment RVS staat op de website van Van Raak Staal. Van Raak Staal in Tilburg, Oss, Duiven en Roermond en Richard Janssen Staal (Asten) zijn klantgerichte, voorraadhoudende groothandelaren in staal, rvs en aluminium. De groep combineert inkoopkracht met de wil, de leverancier te zijn die het dichtst bij haar klanten staat.