SafanDarley sportief in actie voor het goede doel

0

Samen met een groep relaties heeft SafanDarley zich op sportieve wijze ingezet voor het goede doel. Met een MTB Toertocht door de heuvels van Zuid-Limburg werd geld bijeen gebracht voor het Fonds Gehandicapten Sport.

Startpunt van de tocht was het Amstel Gold Race Xperience in Valkenburg. De negentig deelnemers konden kiezen uit een route van 35 km of 55 km, afhankelijk van hun niveau. De route ging langs pittoreske dorpjes en door de ongerepte natuur. Halverwege konden de deelnemers genieten van een welverdiende pauze in Eijsden bij één van de productielocaties van SafanDarley. Bij terugkomst in Valkenburg was er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten over het sportieve avontuur.

safandarley-Groepsfoto
De negentig deelnemers konden kiezen uit een route van 35 km of 55 km, afhankelijk van hun niveau
safandarley-Cheque-uitreiking
Al voor de start van de tocht kon een mooie cheque met een bedrag van 3800 euro worden overhandigd aan een vertegenwoordiger van het Fonds Gehandicapten Sport.
safandarley-fietsen
De route ging langs pittoreske dorpjes en door de ongerepte natuur.

Het inschrijfgeld dat de deelnemers betaalden voor de MTB Toertocht werd door SafanDarley verdubbeld en volledig gedoneerd aan het Fonds Gehandicapten Sport. Zo kon al voor de start van de tocht een mooie cheque met een bedrag van 3800 euro worden overhandigd aan een vertegenwoordiger van het fonds. Het Fonds Gehandicapten Sport zet zich in om sport voor  iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken en het sportaanbod te  verbeteren.