Seminar efficiënt verspanen met high speed milling

0
598

Afnemers willen steeds lagere prijzen bij kleinere productieaantallen. Logisch dus dat toeleveranciers zoeken naar mogelijkheden de kostprijs te kunnen drukken. Probleem is dat prijzen van materialen en gereedschappen ook stijgen en op voorraad produceren ook geen optie meer is.

Efficiënt verspanen met hoge productiesnelheden kan hiertoe de oplossing bieden. Om dit proces in de praktijk te laten zien, organiseren Landré en Quality Tools Holland op dinsdagmiddag 7 februari gezamenlijk een seminar. Tijdens dit seminar zal een werkstuk met de modernste gereedschappen en nieuwste bewerkingsstrategieën verspaand worden.

Het werkstuk zal met EZCAM software worden geprogrammeerd en op een Haas verticaal bewerkingscentrum VF-2SS worden geproduceerd. Door de combinatie van seminar en live demonstratie krijgen bezoekers een goed inzicht in de voordelen en mogelijkheden van high speed milling en wat dit voor hen kan betekenen.

Programma
14:00-14:15 uur Ontvangst met koffie en thee
14:15-14.30 uur Opening met toelichting High Speed Milling en EZCAM
14:30-15.00 uur Bewerking 1 en 2 met live demonstratie
Pauze
15:15-16:00 uur Bewerking 3 t/m 5 met live demonstratie
16:00-16:15 uur Mogelijkheid tot het stellen van vragen
16:15-16:30 uur Afsluiting met een hapje en een drankje

Bezoekers aan dit seminar krijgen een exclusieve aanbieding om direct aan de slag te gaan met EZCAM software. Tevens heeft Quality Tools Holland aantrekkelijke introductieprijzen voor voorgestelde nieuwe gereedschappen.

Het seminar ‘Efficiënt verspanen met High Speed Milling’ vindt plaats in het nieuwe bedrijfspand van Landré in Houten.