Snel en eenvoudig schuren

0

De Norton Cyclonic schuuroplossing maakt de keuze voor het juiste schuurpapier makkelijk. Kies de juiste kleur voor de gewenste toepassing en verzeker jezelf van een perfect resultaat. Het complete Norton Cyclonic assortiment is verkrijgbaar bij Wiltec.

De Norton Cyclonic schuurschijven verbeteren de productiviteit tot wel 32% ten opzichte van conventionele Multi-hole schuurschijven. Het Cyclonic patroon is gebaseerd op de meest krachtige luchtbeweging in de natuur: de cycloon. Daarnaast zorgt dit unieke patroon voor een aanzienlijke toename in de stofafzuiging, van maar liefst 25%. Dankzij de nieuwe laserpunchtechniek wordt het Cyclonic patroon nu gelaserd, waar normaalgesproken gestanst wordt. Het grote voordeel hiervan is dat de schuurschijf extreem vlak blijft, wat resulteert in een groter contactoppervlak met de te schuren ondergrond, een uniformer schuurkraspatroon en dus een beter eindresultaat na aflak.

Uitval wordt daarmee tot een minimum beperkt, met een aanzienlijke kostenreductie tot gevolg. Het Cyclonic Multi-Air assortiment van Wiltec bevat schijven, rollen en accessoires, speciaal ontwikkeld met Norton Cyclonic technologie en een zachte foam-drager voor de fijnere korrelgroftes. Het minimaliseert de schuurtijd, verhoogt de productiviteit en geeft de perfecte oppervlaktefinish voor het lakken van het oppervlak.