Stainless Steel World breidt uit met Machining World

0

Stainless Steel World – het kennis- en informatieplatform dat zich toelegt op de productie en toepassing van corrosiebestendige legeringen – werd in 1989 door KCI Publishing gelanceerd en heeft zich bewezen als het ‘go to’-platform onder professionals die zich bezighouden met materialen.

Fabrikanten, fabricators, handelaren, bestekschrijvers en gebruikers hebben snel de print-, online-, evenementen- en onderzoekskanalen van Stainless Steel World omarmd voor de onpartijdige en actuele weergave van het nieuws, technische artikelen en informatieve interviews. Aansluitend op de behoeften van andere ingenieurs in aanverwante bedrijfstakken, ontwikkelde KCI vervolgens aanvullende zustermerken, zoals Valve World, Pump Engineer en Managing Aging Plants. De synergieën tussen deze merken waren enorm!

Machining World
Recentelijk heeft KCI klaar een nieuw merk gelanceerd, dat zal resoneren in de stainless steel sector, namelijk Machining World. De logica achter deze nieuwe titel is duidelijk: basisproducten zoals buizen, vellen en platen moeten worden gesneden, gebogen, bewerkt en anderszins verwerkt om deze om te zetten in afgewerkte, hoogwaardige producten.

Gezien de voor de hand liggende synergieën die bestaan tussen Stainless Steel World en Machining World, heeft KCI daarom besloten om de allereerste Machining World Exhibition te organiseren samen met de Stainless Steel World Conference and Exhibition, die plaatsvindt van 26 tot en met 28 november 2019. Dit gerenommeerde evenement, inmiddels in de elfde editie, wordt gehouden in Maastricht. Het is opgebouwd uit een beurs en een topconferentie met deelnemers van end users over de gehele wereld. De beurs trekt toonaangevende fabrikanten, hoofddistributeurs en -handels van corrosiebestendige legeringen. De show trekt een brede mix van bezoekers die één ding gemeen hebben: ze beschouwen roestvrij staal als een ideaal materiaal voor diverse processectoren.

Erik Schoppema, International Account Executive bij KCI, schudt Hans Heiden van Bahco de hand. Bahco is sponsor van Machining World.

Perfecte aanvulling
Machining World is daarom de perfecte aanvulling op dit bestaande evenement, omdat de driedaagse internationale tentoonstelling is gewijd aan fabrikanten, verkopers en gebruikers van CNC-apparatuur, bewerkingsbanken en andere gereedschappen en apparatuur voor staalbewerking. Met ongeveer 25 bedrijven die gespecialiseerd zijn in machines en gereedschappen voor de fabricage, fabricage, verwerking en afwerking van roestvast staal, biedt dit gespecialiseerde gedeelte een praktische ervaring met live demonstraties. Dit is juist daarom de perfecte showcase voor fabrikanten en detailhandelaren van CNC-apparatuur, machines en gereedschappen, waar ze internationaal kunnen netwerken met besluitvormers en technisch management.

Bovendien zal de co-locatie van Machining World aanzienlijk verkeer genereren van de vele duizenden medewerkers, afgevaardigden en bezoekers van de Stainless Steel World Conference & Exhibition. In de loop der jaren heeft dit evenement altijd de top aan zakelijke bezoekers aangetrokken; van bedrijfsleiders en andere beslissers tot technisch management en ingenieurs die deelnemen aan de Stainless Steel World Conference. De compacte opzet van Machining World zal een ideaal platform creëren voor gerichte en effectieve bedrijfsactiviteiten. Als uw bedrijf apparatuur levert voor de bewerking of verwerking van roestvast staal, dan is Machining World in Maastricht dan ook dé plek om te zijn!