Style CNC Machines actief in Midden-Oosten

0

Style CNC Machines in Bunschoten is een samenwerking aangegaan met het in Dubai gevestigde Acribia. Dit bedrijf gaat de verkoop en service doen van de Style machines in de landen aangesloten bij de Gulf Cooperation Council (GCC), Iran, Egypte en Pakistan.

Acribia is in 2015 opgericht door Miriam Dethlefs om in de behoefte te voorzien van verschillende precisietechniek fabrikanten. Haar bedrijf is een distributeur en dienstverlener van onder andere CNC draai- en freesmachines, tooling en gereedschap.

Met de overeenkomst heeft Acribia de exclusieve verkooprechten van Style machines in het Midden Oosten. “De huidige situatie op de markt in het Midden Oosten geeft ons de mogelijkheid tot het neerzetten van een sterk merk imago”, aldus Dethlefs. “Dit wordt ondersteund door de gezamenlijke filosofie en de wil om als partners te slagen in deze markt. Ik ben er van overtuigd dat we de kiem hebben geplant voor een diepgewortelde partnerschap.”

Het voordeel voor afnemers van Style CNC machines in het Midden Oosten, is dat de service wordt aangeboden in hun eigen taal. De service engineers worden in Bunschoten door Style opgeleid om zo de best mogelijke kwaliteit en service te garanderen. “Dankzij Acribia krijgen wij de kans om in het Midden Oosten een nieuwe markt te verkennen”, zegt directeur Bastiaan Clement. “De getoonde passie en kennis van Miriam Dethlefs over deze markt gaf ons genoeg vertrouwen om deze stap te zetten.