Tankproducent Gpi viert 25-jarig bestaan met jubileumboek

0

Gpi Group bestaat 25 jaar. Ter gelegenheid daarvan brengt de producent van RVS tanks en process equipment een jubileumboek uit. Dit blikt terug op de ontwikkeling van Gpi sinds de oprichting, maar schetst bovenal een beeld van het bedrijf zoals het nu is.

Gpi is sinds de oprichting in 1994 gestaag gegroeid tot een toonaangevende en innovatieve onderneming met internationale klanten. De groep telt vier werkmaatschappijen: Gpi Tanks Nederland, Gpi Tanks Polen, BMN (Beitserij Midden Nederland) en Gpi Process Equipment. Gpi produceert tanks die in grootte variëren van 1 tot 15.000 kubieke meter, in de eigen fabriek of op locatie bij de klant. Het bedrijf levert zijn producten voor een belangrijk deel aan de voedingsmiddelensector, waaronder bierbrouwerijen, zuivelbedrijven, drankenfabrikanten en de industrie van eetbare oliën. Daarnaast zijn bedrijven uit onder meer de chemische industrie, farmaceutische industrie en de cosmeticabranche belangrijke afnemers. CEO Fred Boere: “Van een eenmansbedrijf zijn wij in 25 jaar uitgegroeid tot een krachtige groep met ruim 140 medewerkers en met klanten in binnen- en buitenland. Een prestatie waar we met zijn allen trots op mogen zijn.” Boere kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst: “Er liggen genoeg kansen waar we onze pijlen op richten en ik voorzie dan ook een sterke groei voor de komende jaren.

Een boek om te bewaren
Het jubileumboek dat is uitgebracht telt meer dan 100 pagina’s en bevat veel fotomateriaal. Het geeft een beeld van de indrukwekkende technische prestaties waartoe de onderneming in staat is. Er worden diverse aansprekende en uitdagende projecten in de schijnwerpers gezet. Omdat Gpi in toenemende mate internationaal opereert, is er naast een Nederlandse ook een Engelstalige versie van het jubileumboek gemaakt. Medewerkers en relaties van Gpi ontvangen het boek als geschenk.

Samen het succes vieren
Gpi beseft dat haar succes het resultaat is van de inspanningen van alle medewerkers. Zoals het in het jubileumboek is verwoord: “Uiteindelijk draait alles om de mensen. Want van lasser tot ingenieur en van directeur tot schoonmaker: we doen het samen.” Alle reden dus voor een feestje voor alle mensen van Gpi, die in het weekend van 23 en 24 maart afreisden naar Marbella voor een buitengewoon geslaagd weekend samen.