TIV samen met verpakkingsbeurs Empack

0

Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Evenementenhal Hardenberg wordt dit jaar gecombineerd met verpakkingsbeurs Empack van beursorganisator Easyfairs. Het eerste samenwerkingsproject tussen Artexis Easyfairs en Evenementenhal is daarmee een feit.

Tijdens de kick-off van Empack ‘s-Hertogenbosch kondigde Easyfairs haar nieuwe concept ‘Empack Relatiedagen’ aan. Deze worden op 20 en 21 september in Evenementenhal Hardenberg gehouden. Met deze nieuwe variant van het Empack-concept brengt Easyfairs ook de Noord-Nederlandse verpakkingsindustrie bij elkaar. Netwerken en relatiebeheer zijn twee belangrijke sleutelwoorden tijdens deze dagen.

Dankzij deze nieuwe aanpak krijgen bedrijven die actief zijn in verpakken, aandrijvings- en besturingstechniek, industriële automatisering, digitalisering, industriële productietechnieken en toelevering één compleet contactmoment aangeboden, zodat het voor de gehele keten een interessante beleving is.

Multi-disciplinair netwerken
Onderscheidend aan de Empack Relatiedagen is ook dat aandacht wordt besteed aan netwerken in verschillende disciplines. Het gaat niet alleen om de relatie tussen exposant en potentiële klant, maar er is ook aandacht voor de interactie tussen verpakkingsprofessionals onderling. Zij komen voorafgaand aan de beurs op een sportieve en ontspannen manier met elkaar in contact op een golf business event, dat op 19 september in de omgeving van Hardenberg wordt georganiseerd.

De twee daaropvolgende dagen zijn volledig ingericht op de relatie tussen de exposant en bezoekers, maar ook tussen bezoekers onderling. Hiervoor worden legio mogelijkheden gecreëerd, waar juist een locatie als Evenementenhal Hardenberg zich uitstekend voor leent. Bezoekers van de Technische Industriële Vakbeurs zijn hier ook welkom en kunnen vanuit het technische platform een kijkje nemen op het verpakkingsplatform en vice versa.

Nieuw concept TIV Hardenberg
Eerder maakte Evenementenhal op haar beurt bekend dat TIV Hardenberg in een nieuw jasje wordt gestoken. De twee beursthema’s voor TIV Hardenberg zijn Food Industry en Smart Industry. Beurzen als NEW Industries en Engineering Materials worden geïntegreerd in TIV. Met de update van TIV Hardenberg profiteren exposanten op 19, 20 en 21 september in Evenementenhal Hardenberg van een nieuwe markt, een groter publiek en meer innovatie.