Tom Eussen nieuwe voorzitter Metaal Nederland

Tom Eussen volgt per 1 juni Hans van den Berg op als voorzitter van Metaal Nederland. Van den Berg heeft zich de afgelopen vijf jaren ingezet voor de vereniging, die op komt voor de belangen van de Nederlandse metaalindustrie, waaronder basismetaal en gieterijen.

Tom Eussen is de nieuwe voorzitter van Metaal Nederland.

Tom Eussen is technisch bedrijfskundig ingenieur en behaalde zijn MBA bij IMD in Zwitserland. Hij is lid van de Raad van Bestuur van Tata Steel Nederland en als managing director verantwoordelijk voor Tata Steel Downstream Europe.

Uitgebreide kennis

“Ik ben verheugd dat Tom Eussen mij als voorzitter opvolgt. Hij brengt ruime bestuurlijke ervaring en uitgebreide kennis van de metaalsector met zich mee, wat van toegevoegde waarde is bovenop de reeds bestaande kennis en kunde binnen de vereniging”, aldus Hans van den Berg, scheidend voorzitter Metaal Nederland.

Uitdagingen

Tom Eussen: “Metaal Nederland is een platform voor metaalbedrijven om gezamenlijk de huidige maatschappelijke uitdagingen aan te gaan o.a. op het vlak van technologische innovatie, circulaire economie, klimaat, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De komende jaren willen wij onze ondernemers nog beter in staat stellen kansen te pakken met het oog op deze uitdagingen.”

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Basismetaal en gieterijen bundelen krachten in Metaal Nederland

21-05 Voorheen werkten bedrijven binnen de Vereniging Nederlandse Metallurgische Industrie (VNMI) en de Algemene Vereniging…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X