Toolspecial zet trend hippe werkschoen door

Toolspecial heeft het assortiment trendy werkschoenen uitgebreid met twee nieuwe modellen van Redbrick en het nieuwe merk Too’l.

De werksneakers van Too’l zijn trendy, lage sneakers, die worden geleverd in de modellen Fire (rood), Water (blauw) en Cloud (blauwgrijs). De veiligheidsschoenen voldoen aan veiligheidsklasse S3 en bevatten een carbon neus en een tussenzool van kevlar. Tevens hebben de sneakers een PU (tussenzool) en een TPU (loopzool). De Too’l Cloud is bovendien antistatisch, waardoor deze geschikt is voor elektrostatische omgevingen en ook voor de industrie.

Het programma van Redbrick safety sneakers is uitgebreid met de Onyx en de Mont Blanc. De Onyx is een hoog model veiligheidsschoen, uitgevoerd in zwart met opvallende rode accenten en voorzien van een overneus. De Mont Blanc is uiteraard wit. De beide schoenen voldoen aan veiligheidsklasse S3 en zijn voorzien van een carbon neus en een tussenzool van kevlar. De leren schoenen hebben zolen van PU (tussenzool) en TPU (loopzool).

Een werkschoen met veiligheidsklasse S3 is voorzien van een stalen neus en een stalen plaat. Met een antistatische zool en is wel geschikt voor vochtige werkomstandigheden.

Toolspecial

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Geen categorie

Zelfdoe-test voor veiligheidsschoenen

13-02 Passen je veiligheidsschoenen wel bij jou? Met de ‘zelfdoe-test’ van Steel Blue kunnen professionals…

Metaalnieuws inBeeld

21/03/2024

TechniShow 2024 - The Final Review

16/03/2024

Sfeerimpressie dag 3 en 4 op de TechniShow 2024

16/03/2024

54U Media op de ESEF Maakindustrie 2024

16/03/2024

54U Media, de uitgever in de Metaal sprak op de TechniShow met Anco Euser van Widenhorn BV