Tref●Techniek: Kennis, netwerken en activiteit

0

Bedrijven in de Nederlandse maakindustrie presenteren zich op een ludieke wijze tijdens het technische event voor Midden- en Zuidoost-Nederland. Tref•Techniek vaart onder de vlag van een compleet vernieuwde formule. Interactie tussen bedrijven in de maakindustrie staat centraal op 3, 4 en 5 november. Dit wordt ondersteund door de drie elementen: kennis, netwerken en activiteit.

Regionaal fundament                                                                                                                                  
Het congrescentrum van Evenementenhal Venray leent zich uitstekend voor een initiatief als dit. De zuidelijke regio van Nederland beschikt over een interessant palet aan maakbedrijven, die gezamenlijk een belangrijk aandeel hebben in het Bruto Nationaal Product. Anderzijds speelt de organisatie van het event ook in op de sfeer en de gemoedelijkheid van deze zuidelijke regio. Het congrescentrum is ingedeeld in verschillende elementen, waar bedrijven een demonstratie, workshop of lezing geven of juist met elkaar netwerken.

Programma
De bezoeker mag rekenen op een veelzijdig programma, in lijn met het thema ‘De schakel tussen mens en techniek’.  Daniëlle Wild –  van het projectteam –  daagt bedrijven uit discussiestukken onder de aandacht te brengen. “Ieder bedrijf kampt wel met vraagstukken of is op zoek naar vernieuwing of innovatie. De elementen van Tref●Techniek sluiten hier prima op aan.  We willen de drempel laag houden; de kosten zijn niet hoog en een deelname is compleet verzorgd met regionale catering.”  Op de woensdagavond is er een netwerkborrel die toegankelijk is voor alle deelnemers.

Deelname
Op dit moment kunnen er nog ‘elementen’ worden geboekt.

Meer informatie staat hier op de exposantenpagina:
                    
Brancheprofessionals vragen hier een gratis e-tickets aan

Openingstijden
3 november 2015        
13.00 uur – 21.00 uur
4 november 2015        
13.00 uur – 21.00 uur
5 november 2015        
13.00 uur – 21.00 uur


Op maat investeren in uw netwerk,

daarvoor biedt Tref•Techniek u de uitgelezen kans! Als actief bedrijf in de Nederlandse maakindustrie presenteert u zich op interactieve wijze tijdens hét technische event voor Midden en Zuidoost-Nederland. Kom in contact met branchegenoten uit het technische bedrijfsleven van deze bloeiende regio. Door middel van drie verschillende elementen bepaalt ú zelf hoe uw organisatie onder de aandacht komt.

Professioneel, interactief en compleet verzorgd!

Deelname is al mogelijk vanaf € 250,-
Voor meer informatie en inschrijven neem contact op met
Daniëlle Wild, [email protected] of 0523-289 834