Trotec Laser verhuist naar Enter

Op dinsdag 15 februari 2022 heeft Charl Snijders, Managing Director van Trotec Laser Benelux, zijn handtekening gezet onder het contract voor de bouw van een nieuw pand in Enter.

Trotec Laser gaat starten met de bouw van een nieuw pand in Enter. (foto: Trotec)

Door de gestage groei van het is het tijd voor de volgende stap. De showrooms in Haaksbergen en Barneveld zullen medio 2023 worden samengevoegd in een nieuwe, toekomstgericht pand op bedrijventerrein ‘de Elsmoat’ in Enter, pal aan de snelweg A1.

Trotec Laser is al jaren een bekende naam op het gebied lasersnijmachines,  graveermachines, graveermaterialen en software waarmee lasermachines kunnen worden aangestuurd. Het hoofdkantoor van de Benelux is al ruim 25 jaar gevestigd in Haaksbergen. Daarnaast heeft het bedrijf showrooms in Barneveld en Mechelen (B). Omdat het succesvolle bedrijf uit zijn jasje groeide, heeft Trotec besloten om een nieuw pand te betrekken.

Naast een betere bereikbaarheid op bedrijventerrein ‘de Elsmoat’ in Enter, geeft de nieuwe locatie klanten de gelegenheid het volledige portfolio aan lasermachines te kunnen testen en uitproberen en ook worden er extra faciliteiten gecreëerd voor het geven van trainingen. Met de nieuwe locatie bouwt Trotec Laser verder aan haar missie om op alle divisies het hoogste niveau aan laseroplossingen te bieden.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

TechnishowNieuws

Trotec Laser toont business cases tijdens Technishow

10-08 De standbemanning van Trotec Laser licht graag toe hoe VDL Wientjes Roden, Cirex, AVK…

Plaatbewerking

Nieuwe showrooms Trotec

18-02 Trotec Laser opent twee nieuwe showrooms. Eén centraal gelegen in Nederland, namelijk in Barneveld…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?