Trumpf organiseert TruArc Weld 1000 demodagen in Spankeren

0

Trumpf organiseert van 30 november tot en met 11 december de TruArc Weld 1000 demodagen in haar Resale Center in Spankeren. De TruArc Weld 1000 is een geautomatiseerd systeem voor lichtbooglassen, uitgerust met een cobot.

Trumpf presenteerde dit nieuwe systeem afgelopen voorjaar tijdens de – digitale – huisshow Intech. De bediening is volgens Trumpf zo eenvoudig dat de klant de ingebruikname van deze lascel met behulp van video-tutorials binnen enkele uren voor elkaar heeft.

Tijdens de demodagen in Spankeren zal de eenvoud van het systeem gedemonstreerd worden. Voor belangstellenden zijn er twee mogelijkheden voor een demo. Dat kan allereerst live/fysiek ter plekke, waarbij rekening wordt gehouden met de actueel geldende Covid-19 maatregelen en beschermingsmaterialen aanwezig zijn. Per bezoek kunnen maximaal twee bezoekers vanuit de klant fysiek aanwezig zijn. Zij worden begeleid door een accountmanager van Trumpf. De tweede mogelijkheid is om een virtuele demo bij te wonen via Teams.

Klanten hebben de mogelijkheid om eigen producten live te laten lassen op de TruArc Weld 1000. Voorwaarde hiervoor is dat het een staalproduct is, dat – uiteraard – binnen de specificaties van de machine past. Programmeren kan live op de dag van bezoek. Een alternatieve mogelijkheid is dat een standaard product uit Spankeren wordt gelast.

Klanten kunnen hun registraties/reserveringen voor demo’s aanmelden via de eigen accountmanager. Aanmelden kan ook via Events.TNL@nl.TRUMPF.com. De demo’s zijn dagelijks van 10.00–12.00 en 14.00–16.00 uur (één klant per demo).