Tuwi introduceert Euromac Buigcel

0

Tuwi introduceert tijdens haar themadagen op 24 en 25 november in haar showroom de Euromac FX buigcel. Deze innovatieve ontwikkeling sluit naadloos aan op de huidige marktontwikkelingen; snel, nauwkeurig en manarm produceren tegen een zo laag mogelijke kostprijs.

De Euromac buigcel is verkrijgbaar in verschillende werkbreedtes, tonnages en robotisering geheel aanpasbaar aan de wensen van de klant. De buigcel kan 24/7 volautomatisch produceren maar is ook manueel te gebruiken voor kleine series. De kantbank en robot staan met elkaar in verbinding op een vast frame, hierdoor ontstaat een Plug en Buig unit die op de werkvloer maar 15 vierkante meter in beslag neemt.

Tuwi toont, op de CMA Themadagen welke gelijktijdig plaatsvinden, de buigcel voorzien van een elektrisch aangedreven kantbank, de Euromac FX Bend 850 voorzien van Kuka robot met een werkbereik van 1100 mm. Tijdens de themadagen zijn doorlopend productdemonstraties en wordt uitgebreid de gebruiksvriendelijke software getoond.

Bezoekers zijn van harte welkom in de Tuwi showroom in Winterswijk op vrijdag 24 november van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag 25 november van 09.00 tot 16.00 uur.

Bekijk hier een video over de FX Bend Cell