Tuwi opent vestiging in Moerdijk

0

Tuwi opent een tweede vestiging in Nederland. Vanaf mei zal de importeur van metaalbewerkingsmachines ook te vinden zijn in Moerdijk, onder de rook van Rotterdam.

Het in Winterswijk gevestigde Tuwi wil met de extra vestiging ruimte geven aan de groei van het bedrijf en haar klanten uit de randstad en België beter faciliteren. “We merken dat voor klanten in het westen de afstand en reistijd naar Winterswijk een steeds groter probleem wordt”, aldus commercieel directeur Marco Mans. “Met een vestiging in Moerdijk slaan we drie vliegen in één klap: klanten zijn sneller bij ons, de aanrijtijden van onze serviceteams worden korter en wij verwachten bovendien met deze nieuwe vestiging aantrekkelijker te worden als werkgever voor technisch en commercieel personeel.”

Grote showroom

Op de nieuwe locatie zal een showroom van bijna 500 vierkante meter worden gerealiseerd. Veel machines uit het uitgebreide portfolio van Tuwi zijn hier straks in werking zien, waaronder lasersnijmachines, kantbanken, platenwalsen, ponsknipmachines, buigmachines en CNC-boorcentra.

Machine-Tooling.com

In het nieuwe pand zal ook Machine-Tooling.com zijn intrek nemen. Deze webshop met gereedschap en onder andere tap-, boor-, zaag-, ponsknipmachines en profielbuigmachines wil klanten van de shop de gelegenheid bieden langs te komen, zodat zij zich kunnen overtuigen van de werking en kwaliteit van de machines.

Op een nog nader te bepalen datum zal Tuwi open huis houden in Moerdijk voor klanten en andere relaties. Hierover zal te zijner tijd uitgebreid worden gecommuniceerd.