Veel belangstelling voor Doosan International Machine Tools Fair

0

Doosan Machine Tools organiseert iedere twee jaar de DIMF (Doosan International Machine Tools Fair) in haar productievestigingen in Changwon, Zuid-Korea. Doosan biedt daarmee haar klanten en 167 dealers wereldwijd, de mogelijkheid kennis te maken met de nieuwste productietechnologieën op het gebied van draaien en frezen.

Tijdens deze 12e editie toonde Doosan 80 machines en automatiseringsoplossingen, waaronder 30 noviteiten. Belangrijkste ontwikkelingen liggen op het gebied van 5-assig bewerken, Multi-Tasking en productie-automatisering. Doosan toonde daarvoor de complete range DVF-serie premium 5-assige bewerkingscentra, waarvan een deel voorzien van automatische productbelading met lineaire palletpoolsystemen. Daarnaast demonstreerde Doosan een uitbreiding van de PUMA SMX Multi-Tasking draai-/freesmachines met een versie met onderturret, waarmee Doosan de maakindustrie een nog hogere efficiency en flexibiliteit biedt.

Met haar presentatie gaf Doosan alvast een voorproefje voor de komende EMO, die geheel in het teken van compleetbewerking, turn-key automatisering en complex machining. Zo’n 2600 bezoekers vanuit de hele wereld bezochten het evenement. Ook Dormac CNC Solutions was met een delegatie uit Nederland aanwezig.