Verlaag (water)afvoerkosten met Castrol Techniclean XBC

Castrol Techniclean XBC biedt een oplossing die helpt om afvalwaterkosten te verminderen én bijdraagt aan duurzame bedrijfsvoering. Optimol Lubrication kan er alles over vertellen op METAVAK.

Castrol Techniclean XBC kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een productieproces. Het reinigt niet alleen efficiënt, maar minimaliseert ook de hoeveelheid afvalwater.

In de wereld van industriële productie is duurzaamheid en kostenbeheersing van cruciaal belang. Een van de uitdagingen die veel bedrijven tegenkomen, is de behandeling van afvalwater dat ontstaat tijdens het productieproces. Traditionele reinigingsmiddelen kunnen niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook kostbaar zijn te om deze af te voeren. Maar er is goed nieuws: Castrol Techniclean XBC. Dit is geen gewone industriële reiniger; het is een geavanceerde, recycleerbare prestatieprocesreiniger. Wat dit product onderscheidt, is het vermogen om tot 60% van de (water)afvoerkosten te verminderen door hergebruik en recycling van het behandelde water mogelijk te maken.

Geavanceerde formule

De kracht van Castrol Techniclean XBC ligt in zijn geavanceerde formule. Leon Verschuren, Lubrication Engineer bij Optimol Lubrication – de officiële distributeur van Castrol Industrial in Nederland – benadrukt: “Castrol Techniclean XBC kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een productieproces. Het reinigt niet alleen efficiënt, maar minimaliseert ook de hoeveelheid afvalwater.” Castrol Techniclean XBC heeft een aanzienlijke impact op duurzaamheid. Het bevat geen chemicaliën die het milieu kunnen schaden. “Door het recyclen van water en het verminderen van afvalkosten, zal Castrol Techniclean XBC uiteindelijk leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn”, aldus Verschuren.
Optimol Lubrication presenteert tijdens METAVAK het volledige assortiment van Castrol Industrial.

Optimol Lubrication
Stand G104

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verspanen

Optimol Lubrication laat Nederlandse industrie perfect lopen

25-10 Optimol werkt al sinds 1971 op deze manier. Eerst met eigen producten, maar inmiddels…

TechnishowNieuws

Optimol Lubrication presenteert innovaties Castrol en Memolub

08-08 De nieuwe generaties Castrol Hysol- en Alusol-XBB metaalbewerkingsvloeistoffen zijn speciaal ontwikkeld voor het bewerken…

Toeleveren

Castrol Industrial wijzigt distributie- en servicenetwerk

21-03 Zichtbaar verandert er voor de klanten die hun metaalbe­werkingsvloeistoffen en smeer­middelen van Castrol betrekken…

Metaalnieuws inBeeld

19/10/2023

Besten Machines prominent aanwezig op de METAVAK 2023

17/10/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Personeelstekort, automatisering en digitalisering

10/07/2023

Galvano Metaal VrijMiPodcast - Nieuw pand: Wat zijn de toekomstplannen?

25/04/2023

Galvano Metaal Podcast - Meer betalen voor laser kwaliteit?