Verspanen met Fanuc Robodrill

0

Humacs Krabbendam organiseert samen met Fanuc, Sandvik en Tecmo Machinery (de Belgische Fanuc vertegenwoordiging) een verspaningsseminar. Dit seminar zal op woensdag 19 juni en donderdag 20 juni worden gehouden bij Fanuc Benelux in Mechelen (B).

Het doel van dit seminar is de markt te overtuigen van de flinke verspanende mogelijkheden van de Fanuc Robodrill, uitgevoerd met een BBT-30 spindel. Doordat de Robodrill ook is uitgevoerd met de snelste Fanuc 31i besturing, kunnen diverse freesstrategieën worden toegepast. Hiervan zullen voorbeelden worden gegeven tijdens dit seminar.

Voor dergelijke machines met een BBT-30 opname heeft Sandvik een uitgebreid gereedschappenpakket. Om de kracht van die combinatie onder de aandacht te brengen zullen tijdens het seminar van Humacs Krabbendam flink wat spanen gemaakt worden. Los van het verspanen zelf, zal er dus dieper worden ingegaan op freesstrategieën en oplossingen waarmee bewerkingsvoordeel te halen valt. Hierover zal een presentatie worden gegeven door Sandrino Rizzo van Sandvik. Ronny Booijink van Sandvik zal een presentatie over de diverse toegepaste gereedschappen geven en door Fanuc zelf zal een toelichting worden gegeven op de specifieke kenmerken van de nieuwste Fanuc Robodrill freesmachine. De technische specialisten staan klaar voor praktische vragen. Het seminar wordt gehouden bij Fanuc Benelux in Mechelen (B). Deelname is kosteloos. Beide dagen worden opgedeeld in twee sessies, die allebei dezelfde inhoud kennen. Inschrijven kan hier.