Webbased besturingssysteem

0

Siemens presenteert een innovatief, webbased Process Control System voor alle industrieën. Simatic PCS neo is gloednieuwe systeemsoftware die bedrijven in de procesindustrie unieke mogelijkheden biedt in het tijdperk van digitalisering.

De belangrijkste eigenschappen zijn onder ander wereldwijde, webbased samenwerking op het gebied van engineering en gebruik, maar ook een intuïtieve bediening met alle relevante informatie in één enkele workbench. Gebruikers profiteren van een intuïtieve grafische gebruikersinterface (GUI), waarbij elke toepassing met slechts enkele muisklikken toegankelijk is.

De workbench van Simatic PCS neo maakt het eenvoudig om op elk gewenst moment te schakelen tussen de Engineering- en Monitoring&Control-weergave. Het naadloze objectgeoriënteerde datamodel verhoogt de efficiëntie en kwaliteit over de gehele levenscyclus van de installatie. Alle informatie is op elk moment en vanaf elke locatie eenvoudig en direct toegankelijk via een beveiligde internetverbinding. Een willekeurig aantal gebruikers kan webbased parallel werken zonder dat lokale software-installatie nodig is. De basis hiervoor is een duidelijk rechten- en rollenbeheer. Consistente informatie wordt op elk moment gegarandeerd door het objectgeoriënteerde datamanagement en een duidelijk sessieconcept.