Widenhorn lanceert productlijn watersnijonderdelen

0

Voor Widenhorn is METAVAK al sinds de eerste editie vaste prik op de beursagenda. Dit jaar volgde de vakbeurs kort op het feestelijke 100-jarig jubileum van het familiebedrijf, waarbij het is bekroond met het predicaat Hofleverancier.

Widenhorn ziet METAVAK als een mooi moment ziet om nieuwe ontwikkelingen en producten te lanceren. Dit jaar wisten veel plaatverwerkende klanten de stand te vinden om de nieuwste software-innovaties te bekijken. Ook werden nieuwe contacten gelegd met potentiële klanten en mogelijke partners. Op de stand was daarnaast ruim aandacht voor het jubileumboek van Widenhorn, waarvan meerdere exemplaren werden verkocht.

Onderdelen voor watersnijmachines
Al vele jaren levert Widenhorn naast de geavanceerde en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen, onderdelen voor lasersnijmachines (zowel fiber, CO2 als buis). Tijdens METAVAK werd een nieuwe productlijn voor alle merken watersnijmachines gelanceerd. Op de beurs mocht de eerste bestelling in ontvangst worden genomen van straalpijpen en orifices. “Aangezien we machine-onafhankelijke oplossingen bieden, zowel op softwaregebied als onderdelen, hebben veel van onze klanten verschillende merken machines en vaak ook meerdere snijtechnieken”, zegt Anco Euser, directeur van Widenhorn. “De onderdelen, zoals lenzen, protective windows, nozzles en keramieken die we leveren aan onze klanten zijn van hoge kwaliteit, voor alle merken en tegen gunstige prijzen. Daarnaast combineren we dat met onze service. Dat betekent dat alles direct uit voorraad wordt geleverd en de volgende dag bij de klant is. Aangezien we een familiebedrijf zijn, gaat de service soms net wat verder en kan een spoedbestelling zelfs dezelfde dag persoonlijk worden gebracht. Daardoor kregen we regelmatig de vraag of we ook slijtdelen voor watersnijmachines konden leveren. Deze vraag hebben we nu kunnen invullen met een complete productlijn.” Ook deze onderdelen worden inmiddels uit voorraad geleverd. Ze vormen in combinatie met de software die Widenhorn levert voor watersnijmachines een totaaloplossing.

Widenhorn lanceert productlijn watersnijonderdelen