Wiltec verhuisd

0

Wiltec is zaterdag 18 mei verhuisd naar een nieuwe locatie. Het bedrijf heeft zich gevestigd vestigt aan de Industrielaan in Uden, in het voormalige EMI-pand.

Deze vestiging biedt volop kansen en mogelijkheden, die aansluiten bij de groeiambities van de totaalleverancier. Zo heeft Wiltec de logistieke bedrijfsvoering en routing toekomstgericht en efficiënt ingericht, om vooruit te blijven lopen op de steeds groeiende vraag van klanten.
De nieuwe vestiging biedt meer ruimte om het uitgebreide assortiment te presenteren. In de trainingsruimte kunnen demonstraties worden gegeven en producten worden getest. Relaties profiteren daarnaast van snellere levertijden, omdat Wiltec meer voorraad kan aanhouden.

Wiltec is een totaalleverancier op het gebied van spuitapparatuur, spuitcabines, luchttechniek, filtermaterialen, cabineproducten, schuurmaterialen, tapes, persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding. Delo, de dochteronderneming van Wiltec die nu aan de Loopkantstraat is gevestigd, verhuist later dit jaar naar de nieuwe locatie. Er wordt al hard gewerkt aan de nieuwe showroom en de shop, waar bezoekers terecht kunnen voor alles op het gebied van kantoorartikelen, -inrichting en –machines.

De Wiltec Groep biedt momenteel werk aan ongeveer 240 medewerkers en heeft een jaaromzet van ruim € 45 miljoen.