Wolthuis levert machines met uitstekend servicepakket

“Een machine verkopen is leuk, maar de service daarna is net zo belangrijk”, zegt Yuri van Leuffen van Wolthuis Machines. Zijn klanten mogen wat dat betreft enig vertrouwen hebben: vooral dankzij zeven monteurs kan de machineleverancier uit Wormerveer een uitstekend servicepakket bieden. “Onze monteurs zijn onze basis.”

Wolthuis presenteert op METAVAK diverse nieuwe machines, waaronder een Jessey draaibank.

Wolthuis is leverancier van zowel gebruikte als nieuwe metaalbewerkingsmachines. Op METAVAK zullen alleen nieuwe machines worden gedemonstreerd, zoals Flott boormachines, Sunrise ponsknipmachines, Jessey draaibanken OMCN hydraulische persen en MACC zaagmachines.

Het zijn allemaal machines van vertrouwde fabrikanten, waarvan Wolthuis al vele jaren dealer/importeur is. De machineleverancier biedt een brede range van nieuwe Aziatische en Europese machines aan en door eigen import is een goede prijs-kwaliteit verhouding en onderdelen levering gewaarborgd.

Daarnaast is met de ploeg van eigen monteurs de service, kennis en aftersales gegarandeerd. “Door met onze eigen technische kennis de fabrieken in Azië en Europa zelf te bezoeken en de Aziatische machines aan te passen naar Europese normen, is de levensduur en kwaliteit van de machines verzekerd”, zegt Yuri van Leuffen.

Onderwijs

Hij is best tevreden over de hoe markt momenteel is. “het coronajaar 2020 was omzettechnisch uiteraard wat minder, maar nu hebben we best een goed jaar vergelijkbaar met 2019. De markt is goed, zeker nu de vakantietijd voorbij is en alles weer aantrekt.

Dat geldt voor de metaalbedrijven maar zeker ook voor het onderwijs. Daar doen we veel meer dan voorheen.” Wolthuis Machines kan echt merken dat er meer subsidiegelden beschikbaar zijn om het technische onderwijs te stimuleren, teneinde de maakindustrie te voorzien van nieuwe personele aanwas. “We leveren machines aan VMBO/MBO-instellingen, maar ook aan universiteiten en hogescholen.

Pas geleden hebben we nog een grote verhuizing van een school gedaan. We hebben ook echt een assortiment voor het onderwijs. Met bijvoorbeeld de Flott machines specifiek voor het onderwijs met eenvoudige bediening en ook ons grote assortiment Jesco draaibanken.”

Wolthuis beschikt over een grote voorraad met een breed scala aan machines om de volledige metaalindustrie en het onderwijs te kunnen bedienen. In Wormerveer heeft het bedrijf een opslagruimte van meer dan 2500 vierkante meter, een goede showroom, en een uitstekend ingerichte werkplaats voor onderhoud, service en revisie.

Wolthuis Machines
Stand I119

Voor gratis toegangstickets METAVAK Gorinchem kun u zich hier AANMELDEN met gebruik van code 2156

 

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Oppervlaktetechniek

Topfinish maakt polijsten, ontbramen en reinigen tastbaar

13-10 Tijdens de beurs presenteerde de specialist het finishen van lasergesneden sleutelhangers. Bezoekers konden hiermee…

MetavakNieuws

METAVAK erg positief verlopen voor zowel exposanten als bezoekers

11-10 “Het sentiment was bij zowel bezoekers als exposanten erg positief. Na een jaar noodgedwongen…

MetavakNieuws

Zesde tand maakt trochoïdaal frezen nog productiever

06-10 Trochoïdaal frezen is als ruwfreesbewerking inmiddels een standaard strategie geworden. In veel machinefabrieken waar…

MetavakNieuws

Dormatec creëert stabiel proces met randapparatuur

03-10 Om meer output te genereren op dezelfde hoeveelheid vierkante meters, investeren maakbedrijven in allerlei…

MetavakNieuws

Krachtige, alles-in-één software voor metaalbedrijven

01-10 ECI is ontstaan vanuit de samenwerking tussen gerenommeerde softwareleveranciers van de producten Bemet (voorheen…

MetavakNieuws

Topfinish – 30 jaar finishing

01-10 De afmetingen van de machines vormen een leuke uitdaging voor Topfinish, en ook voor…

MetavakNieuws

Drie-assige Doosan SVM 4100 maakt debuut op METAVAK

01-10 De Doosan SVM 4100 is geoptimaliseerd voor lichte bewerkingen en biedt een hoge productiviteit…

MetavakNieuws

Slim leren, slim produceren en slim verdienen

01-10 Het is voor het eerst dat de vakbeurs METAVAK de handen ineen slaat met…

Metaalnieuws inBeeld

15/06/2021

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

21/10/2020

Enorme productiviteits verbeteringen met Magistor duikfrees

X