Workshop proces tekening naar product

0

Heidenhain Nederland, Laagland en LCMC organiseren op donderdag 30 januari in Ede bij Heidenhain een workshop met als thema: Efficiënt geïntegreerd proces van tekening naar product. Het doel van de workshop is om meer inzicht te geven in de oplossingen die er zijn om het proces van tekening tot gereed product verder te integreren.

Tijdens de workshop zullen de diverse bedrijven de koppelingen tussen de verschillende stappen van CAM, gereedschapvoorinstellen, gereedschapbeheer, verspanen en meten in de machine demonstreren. Naast de producten van Heidenhain zal Laagland aanwezig zijn met Zoller en LCMC met Esprit.

De workshop wordt twee keer gehouden op 30 januari, namelijk een ochtendsessie en een middagsessie. Een demonstratie zal aantonen hoe extern programmeren en aansturen van 3D meetsysteem in één opspanning gedaan kan worden en Laagland zal onder meer laten zien hoe je kunt uitrichten, frezen, meten en corrigeren in de Zoller machine. Aanmelden voor de workshop kan via Laagland, LCMC of Heidenhain.