Würth Nederland bouwt Flagshipstore

0

Würth Nederland realiseert in Den Bosch nieuwbouw met onder andere een Flagship Store en een Orsy mobil inbouwcentrum. Deze investering is onderdeel van de aanpak voor verdere groei van de onderneming in bevestigings- en montagematerialen.

In de Flagship Store, die in september officieel zal worden geopend, kan de klant rekenen op een groter assortiment ten opzichte van de andere shops (er zijn in Nederland 30 Würth Shops): 20.000 producten direct geleverd uit het centrale magazijn. Door ‘Click & Collect’ kan de klant eenvoudig en binnen het uur beschikken over het gewenste product en dit ophalen in de Flagship Store.

De Flagship Store en het Orsy mobil inbouwcentrum zullen door middel van een glaswand verbonden zijn met elkaar. Bezoekers kunnen zien hoe de bedrijfswageninrichting wordt ingebouwd. ORde, SYsteem en mobiliteit komen samen in Orsy mobil bedrijfswageninrichting. Deze synergie resulteert in een mobiele werkomgeving, passend gemaakt op de individuele situatie van de klant en voorzien van alle benodigde materialen en gereedschappen. Een Orsy Voorraadsysteem Showroom zal tevens worden ingericht, waar het uitgebreide keuze-assortiment meteen inzichtelijk is voor de klant. Op 14 januari is symbolisch de eerste schop in de grond gezet voor de nieuwbouw. Deze kenmerkt zich door duurzaamheid en zal gebouwd worden volgens de nieuwste bouwnormen, denk hierbij aan gasloze energie-opwekking, terugdringen CO2 uitstoot, zeer goede isolatie, LED verlichting, zonwerend glas en met warmtepompen. Het leveringsprogramma van de kernactiviteit van de Würth-Groep omvat meer dan 125.000 producten: van schroeven, schroeventoebehoren, pluggen en gereedschappen tot aan chemisch-technische producten. Naast dit basisassortiment behoren ook persoonlijke beschermingsmiddelen, producten voor de bouw en DHZ-markten, elektro-installatiematerialen, elektronische bouwdelen, fotovoltaïsche zonnepanelen alsook financiële dienstverlening tot het leveringsprogramma van de Würth-Groep.