Metaalwinkel BV

Metaalwinkel BV

Metaalwinkel BV Koperslagerstraat 12-14 3077 MD, Rotterdam 010-4148381 Aantal medewerkers 10 - 30 medewerkers

Profiel

De Metaalwinkel is een dynamisch bedrijf dat zich richt op directe verkoop en bewerkingsservice van design- tot constructie metalen en aanverwante artikelen, van zowel ferro als non-ferro metalen.

De Metaalwinkel is leverancier van alle soorten metalen direct op maat en aanverwante artikelen voor bedrijven, verenigingen, instellingen en particulieren.

Productontwikkeling
Naast een grote voorraad van metaal gerelateerd materiaal heeft de metaalwinkel ook een eigen Engineering team in huis. Zo ontwikkelen we eigen producten met patenten zoals het merk Topclamp.
Doordat de Metaalwinkel zijn eigen producten ontwikkeld is er ervaring in elk proces van productontwikkeling. Wij kunnen u hierdoor helpen met elke fase of enkel een enkele fase waar u problemen ondervind.

Wij kunnen u helpen te blijven innoveren!

Machinale direct service
Bij de Metaalwinkel hebben we High tech machines zoals draadvonk en watersnijmachines. In onze inloop verkoopmagazijnen, kunt u zien hoe de medewerkers uw product professioneel knippen, zagen, boren, zetten, tappen, lassen, walsen slijpen en eventueel polijsten. De Metaalwinkels verzorgen ook eindbewerkingen op metalen zoals, coaten, moffelen, anodiseren, verchromen.

Oneindige voorraden
Als je het niet bij de Metaalwinkel vind dan vind je het nergens. Wij hebben standaard van al onze producten een voorraad, zo kunnen wij u ook op korte termijn helpen met uw opdracht.

Door onze voorraden, high tech machines en engineering bieden wij u een Totale afhandeling van het probleem waar u nu tegenaan loopt.

Wij zien u graag terug in 1 van onze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht

Direct contact met Metaalwinkel BV

Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achter laten voor Metaalwinkel BV, dan kunt dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.