Webshop voor ponsgereedschap en metaalbewerkingsmachines

0

Recentelijk werd de webshop machine-tooling.com geïntroduceerd. “Overzichtelijk, duidelijk en klantvriendelijk”, zegt Alex Stapelbroek, die met 20 jaar ervaring in metaalbewerkingsmachines en verbruiksgoederen de verantwoording draagt voor de introductie en ontwikkeling van deze webshop.

Bij machine-tooling.com vindt men naast verbruiksgoederen voor alle metaalbewerkingsmachines ook diverse topkwaliteit metaalbewerkingsmachines. Alle artikelen zijn eenvoudig, snel en tegen aantrekkelijke prijzen te bestellen. Wie toch hulp nodig heeft, kan deze via de chatfunctie verkrijgen.

Webshop voor ponsgereedschap en metaalbewerkingsmachines
Webshop voor ponsgereedschap en metaalbewerkingsmachines

Ponsgereedschappen
Machine-tooling.com is specialist voor alle ponzen en matrijzen voor elk merk pons-knipmachine, zowel standaard als special. Meer dan 15.000 stuks gereedschap op voorraad in het magazijn in Nederland staan garant voor snelle levering en service (binnen 24 uur). Leverbaar zijn ponzen, matrijzen, reduceerringen en spieën van gerenommeerde West-Europese leveranciers voor iedere opname, zoals Peddinghaus, Geka, Mubea/Sunrise, Nitto, Kingsland en Ficep. Voor het gemak van de bezoeker is de webshop voorzien van een gebruiksvriendelijke zoekfunctie. Ook is er een hulptool voor het aanbieden van de juiste matrijs bij de gekozen pons.

Machines
Machine-tooling.com levert hoogwaardige metaalbewerkingsmachines voor industrieel gebruik. Machines met een bewezen reputatie door wijdverspreide inzet in de Europese metaalindustrie. Merken als Alzmetall, Imet, CMA, JEI, Sunrise, Schröder en SAF/Tauring. “Uiteraard beschikt machine-tooling.com over de technische kennis om elke klant van het juiste advies te voorzien”, zegt Alex Stapelbroek. “Hiervoor zijn de chat-, mail- en/of belservice beschikbaar, evenals een team gespecialiseerde servicemonteurs en technische dienst.”