Metaal 3D printer zien?

355

Altijd al een metaal 3D printer willen zien? AMR Europe laat u in stand 253 kennis maken met de Orlas Creator, de eerste metaalprinter ter wereld met een prijsstelling onder de € 120.000.

Deze door het Duitse OR Laser ontwikkelde metaalprinter print in RVS, gereedschapsstaal, CoCr, goud en zilver en vanaf 2018 eveneens in aluminium en titanium. De machine beschikt over een uitneembare controller en kan daarmee draadloos bediend worden.

Naast de OR Laser treft de METAVAK-bezoeker bij AMR Europe nog meer professionele 3D printsystemen aan, waaronder de Markforged, de eerste composiet printer ter wereld waarmee kunststof onderdelen met de sterkte van metaal gemaakt kunnen worden. Deze printer print in Onyx, Kevlar, Carbonfiber, (HT) Fiberglass en in Nylon.

Printen in hoogwaardige technische materialen zoals PEEK of Ultem is inmiddels evenmin een probleem zoals te zien is in stand 253. De Funmat HT kan in acht verschillende kunststoffen printen terwijl de Roboze One+400 met maar liefst twaalf verschillende materialen overweg kan.

Gedurende METAVAK is er een speciale aanbieding voor de Cubicon desktopprinters. Deze hoogwaardige 3D printers met unieke features worden tijdens de beurs voor een extra aantrekkelijke prijs aangeboden.

AMR Europe is distributeur van diverse betaalbare professionele 3D printsystemen.

AMR Europe, stand 253

Facebook Comments