Snijbedrijf Nauta investeert in grote Ermak kantbank

0
672

Snijbedrijf Nauta in Sneek heeft haar dienstverlening op het gebied van plaatbewerking uitgebreid met de investering in een Ermak Speed-Bend Pro 6100 x 400.

Met alle soorten snijtechnieken in huis, heeft Nauta al een onderscheidende positie in de Friese provincie. Remco Nauta: “Door je klanten ook de mogelijkheid van zetten aan te bieden, biedt je de klant niet alleen een bredere dienst aan, maar breng je ook meer spreiding aan in je bedrijfsmodel.”

Langere werkstukken
Snijbedrijf Nauta is één van de weinige snijbedrijven in de regio die zowel over autogeen-, plasma-, laser-, als waterstraalsnijtechnieken beschikt. Hoewel Nauta 100% snijbedrijf wil blijven heeft de loonsnijder toch besloten in een kantbank te investeren. Met de Ermak kantbank met 6 m buiglengte levert Nauta nu complete halffabricaten af in een segment waarin de meeste toeleveranciers zich beperken tot 3 m. “Door snij- en buigwerk in lengtes boven de 3 m aan te bieden, biedt je de klant de mogelijkheid langere werkstukken op één adres te laten snijden en direct te laten zetten”,  benadrukt Remco Nauta.

Gezien de vaak grote plaatdiktes die Nauta snijdt, lag een investering in een kantbank met een hoog tonnage voor de hand. Remco Nauta: “400 Ton was het zwaarste tonnage waarin de kantbank nog op een standaard fundering past. Daarboven moet je voor de onderbalk de grond in.”

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein